Καμπάνια ενημέρωσης για τους πλειστηριασμούς από την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (Ε.Ε.Κ.Ε.) πραγματοποιεί καμπάνια ενημέρωσης σχετικά με τους τρόπους αντιμετώπισης των πλειστηριασμών, εν όψει της έναρξης λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τη διενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Στην ανακοίνωση της η Ένωση αναφέρει:

"Σκοπός μας είναι να βάλουμε φραγμό στα σχέδια των πιστωτικών ιδρυμάτων, τα οποία εκμεταλ-λευόμενα τις νομοθετικές ρυθμίσεις Κυβέρνησης και Τρόικας, είναι έτοιμα να πετάξουν έξω από τα σπίτια τους δεκάδες δανειολήπτες και οφειλέτες, θύματα της κρίσης.

Γι’ αυτό το λόγο, καλούμε όλους όσους έχουν πρόβλημα με την εξυπηρέτηση του δανείου τους να επικοινωνούν μαζί μας στο 210-8817730.

Μια ομάδα από εξειδικευμένους νομικούς, οικονομολόγους και στελέχη της Ε.Ε.Κ.Ε., θα τους προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις ανά περίπτωση, ώστε να χρησιμοποιήσουν κάθε νόμιμο μέσο για την υπεράσπιση της περιουσίας τους.

Γνωρίζοντας ότι πολλοί από τους οφειλέτες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα νομικά έξοδα που απαιτούνται, η Ε.Ε.Κ.Ε. εξασφάλισε για αυτούς προσιτά επίπεδα αμοιβών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το επιστημονικό προσωπικό της Ένωσης Εργαζόμενων Καταναλωτών Ελλάδας, έχει ασχοληθεί με χιλιάδες υποθέσεις οφειλετών που αντιμετώπιζαν τον κίνδυνο πλειστηριασμού. Σε όλες αυτές τις υποθέσεις που χειρίστηκε η Ε.Ε.Κ.Ε., οι οφειλέτες δικαιώθηκαν δικαστικά (στο πλαίσιο του Ν3869/10) ή εξωδικαστικά.
Εφιστούμε την προσοχή στους καταναλωτές να επικοινωνούν άμεσα (!) με την Ε.Ε.Κ.Ε. στην περίπτωση που λάβουν οποιοδήποτε έγγραφο το οποίο τους επιδοθεί ή θυροκολληθεί από δικαστικό επιμελητή όπως πχ. δικαστική απόφαση, διαταγή πληρωμής, απόσπασμα κατασχετήριας έκθεσης κ.α καθώς τα χρονικά περιθώρια αντίδρασής τους από την παραλαβή ή τη θυροκόλληση είναι περιορισμένα και εάν εκπνεύσει το καθορισμένο από το νόμο χρονικό διάστημα, περιορίζονται οι τρόποι άμυνάς τους". 

Για περισσότερες πληροφορίες:

• Τel : 210-8817730
• Web: www.eeke.gr
• e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
• fb: www.facebook.com/enosikatanaloton/