Φύλαξη ηλικιωμένων αναλαμβάνει το Γηροκομείο Βέροιας

Εν όψει των θερινών διακοπών, όσοι απουσιάζουν και αντιμετωπίζουν πρόβλημα περίθαλψης των οικείων υπερηλίκων τους, το Γηροκομείο Βέροιας, αναλαμβάνει να φιλοξενήσει αυτούς τους ανθρώπους και αναλαμβάνει την περίθαλψη αυτών για όσο χρονικό διάστημα χρειάζονται.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Τρόφιμοι της Μ.Φ.Η.''Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας'' ευχαριστούν θερμά:

-Την κ.Χατζησάββα Ευμορφία,για την ευγενική προσφορά εδεσμάτων,εις μνήμη της μητέρας της Αριάδνης Χατζησάββα, με την συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατό της.

-Την κ.Ισαβέλλα Φλαμπουλίδου και την κόρη της,για την ευγενική προσφορά ενός πλήρους γεύματος,εις μνήμη συζύγου και πατέρα Παύλου Κωνσταντινίδη,με την συμπλήρωση 3 ετών από τον θάνατό του.

-Ανώνυμη Κυρία,για την ευγενική προσφορά ενός πλήρους γεύματος ,εις μνήμη της μητέρας της .

-Ανώνυμο Κύριο,για την ευγενική προσφορά 80 Κgr Ροδακίνων ,για τις ανάγκες του Ιδρύματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Φ.Η.''Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας'' και οι γέροντες,αισθάνονται την επιθυμία να ευχαριστήσουν από καρδιάς , την Δ/νση και το προσωπικό της ROMA PIZZA Βέροιας, για την φιλοξενία και προσφορά γεύματος, στον χώρο της Πιτσαρίας ROMA PIZZA , των περιπατητικών τροφίμων του Γηροκομείου Βέροιας. Επίσης ευχαριστούν θερμά και τον Πρόεδρο των ΤΑΞΙ Βέροιας, κ.Περιφανόπουλο Θωμά ,για την αφιλοκερδώς μεταφορά των ηλικιωμένων με Ταξί στην ROMA PIZZA και την επιστροφή τους στο Γηροκομείο Βέροιας.