Logo

Τουρνουά σκάκι πραγματοποιήθηκε στο Ξηρολίβαδο

Με ένθερμη συμμετοχή είκοσι μικρών σκακιστών πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ξηρολιβάδου το 1ο Τουρνουά Σκακιού που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου στα πλαίσια της διοργάνωσης ΓΙΟΡΤΕΣ ΒΕΡΜΙΟΥ 2017.

Την όλη οργανωτική ευθύνη και γραμματειακή υποστήριξη του Τουρνουά ανέλαβε και διεκπεραίωσε επιτυχώς σε συνεργασία με το Δ.Σ. του ΠΟΞ ο Προπονητής σκακιού Σάκης Τριανταφυλλίδης.

Τους νεαρούς σκακιστές και τους συνοδούς τους υποδέχτηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο μέλη του ΠΟΞ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Βασίλη Χασιώτη, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην πολιτιστική παράδοση του Ξηρολιβάδου και ενημέρωσε για τις προσεχείς εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν όλη την θερινή περίοδο.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι αδελφοί Πέτρος και Γιώργος Κουτόβας της επιχείρησης «Ζαχαροπλαστείο LIDO», οι οποίοι προσέφεραν τα Έπαθλα, τα Μετάλλια και τα κεράσματα προς όλους τους σκακιστές.

Στο 1ο Τουρνουά Σκακιού Ξηρολιβάδου συμμετείχαν οι Γιαννοπούλου Παναγιώτα, Ζησόπουλος Γεώργιος, Θώμογλου Γεώργιος, Μπλατσιώτης Πολυχρόνης, Ράδης Γεώργιος, Κουτόβας Νίκος, Μπλατσιώτης Πέτρος, Τσαλέρα Μελίτα, Κανούτ Αριάδνη, Χατζηαντωνίου Στυλιανός, Λασιθιωτάκης Ορέστης, Μπλατσιώτης Αντώνης, Τσαλέρα Ελένη-Μαρία, Κουκουτέγου Ελένη, Τσιάρας Μανώλης, Ευθυμιάδου Καλλιόπη, Ζησόπουλος Μιλτιάδης, Κανούτ Αντώνης, Πράπας Πέτρος, Μουρτζίλας Αντώνης.

Τα αποτελέσματα του Τουρνουά είχαν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
1.Θώμογλου Γιώργος 2. Ράδης Γεώργιος 3. Ζησόπουλος Μιλτιάδης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 8-10 ΕΤΩΝ-ΑΓΟΡΙΑ:
1.Κουτόβας Νίκος 2. Μουρτζίλας Αντώνης 3. Κανούτ Αντώνης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 8-10 ΕΤΩΝ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ:
1.Γιαννοπούλου Παναγιώτα 2. Τσιαλέρα Μελίτα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 10-12 ΕΤΩΝ-ΑΓΟΡΙΑ:
1.Μπλατσιώτης Αντώνιος 2. Τσιάρας Μανώλης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 10-12 ΕΤΩΝ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ:
1.Ευθυμιάδου Καλλιόπη

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 12-14 ΕΤΩΝ-ΑΓΟΡΙΑ:
1.Θώμογλου Γιώργος 2. Ζησόπουλος Μιλτιάδης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 12-14 ΕΤΩΝ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ:
1.Κουκουτέγου Ελένη 2. Τσιαλέρα Ελένη 3. Κανούτ Αριάδνη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 16 ΕΤΩΝ:
1.Ράδης Γιώργος.

Στο Τουρνουά συμμετείχαν τιμητικά με μια σύντομη αλλά ενδιαφέρουσα παρτίδα ο εκ των χορηγών Πέτρος Κουτόβας και ο πρώην Πρόεδρος του ΠΟΞ Αναστάσιος Βασιάδης

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb