Νέα σύσταση διοικητικού συμβουλίου στον ΚοιΣΠΕ "Δεσμό"

Σύμφωνα με το Νόμο, το Καταστατικό του Κοι.Σ.Π.Ε. «Δεσμός» και την απόφαση του Δ.Σ. συνεδρίαση 14η/04-04-2017 θέμα 1ο, οι Συνεταιριστές του Κοι.Σ.Π.Ε. Το.Ψ.Υ. Ημαθίας με την επωνυμία «Δεσμός», κλήθηκαν στην 4η Τακτική Γενική Συνέλευση, που διεξήχθη στις 17 Ιουνίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00, στο κυλικείο του Χώρου Τεχνών στη Βέροια, που βρίσκεται επί της οδού Π. Μελά & Μπιζανίου.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης αφορούσαν στα εξής:

Ενημέρωση για την έως τώρα πορεία του Κοι.Σ.Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ «Δεσμός».
Υποβολή & έγκριση προϋπολογισμού 2017.
Αποδοχή χρηματοδότησης από Υπουργείο Υγείας για ανάπτυξη δραστηριότητας του Κοι.Σ.Π.Ε. και δημιουργία Ειδικού Αποθεματικού για το σκοπό αυτό.
Υποβολή και έγκριση του Ισολογισμού της Εταιρικής χρήσης 01/01/2016 – 31/12/2016 μετά της εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου.
Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου & Εποπτικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη από τα πεπραγμένα της ως άνω χρήσης.
Εγγραφή νέων μελών & διαγραφή υφιστάμενων μελών.
Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου.
Εκλογή Εποπτικού Συμβουλίου.
Εκλογή εκπροσώπων στην Π.Ο. Κοι.Σ.Π.Ε.

Το Διοικητικό και Εποπτικό Συμβούλιο του ΚοιΣΠΕ Ημαθίας, έχοντας ολοκληρώσει την πρώτη του Θητεία, προέβησαν στην τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση, παραθέτοντας στους Συνεταιριστές τους, έκθεση των πεπραγμένων της προηγούμενης χρήσης και ισολογισμό-προϋπολογισμό προς έγκριση.
Κατά την ολοκλήρωση των διαδικασιών ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των πεπραγμένων.

Για το Ε.Σ. εκλέχθηκαν οι κάτωθι:
Κουπίδης Θεόδωρος
Καρατζιούλα Νίκη
Σάρρας Αχιλλέας

Για το Δ.Σ. εκλέχθηκαν οι κάτωθι:
Αρζόγλου Εύση
Γραμματικόπουλος Ηλίας
Σπυρίδων Μυροφόρα
Γκιλιόπουλος Στέφανος
Γιαννούτσου Σταυρούλα
Θεοδωροπούλου Γεωργία
Τσαχαλίδης Παύλος

Εκπρόσωποι για την Πανελλήνια Ομοσπονδία ΚοιΣΠΕ εκλέγονται οι κάτωθι:
Γραμματικόπουλος Ηλίας
Παπαδοπούλου Μαρία

Ο ΚοιΣΠΕ Ημαθίας “ΔΕΣΜΟΣ” είναι ένας συνεταιρισμός, με κοινωνικό χαρακτήρα, που έχει εμπορικές δραστηριότητες και ανταγωνιστικές υπηρεσίες με σκοπό να συμβάλλει στην αποκατάσταση ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, προσφέροντάς τους εργασία, καθώς και μεριμνώντας δραστικά για την θεραπευτική υποστήριξή τους.