Θερινή απόδραση στη θάλασσα για τα "Παιδιά της Άνοιξης" - Σε διαγωνισμό χορού στην Καρδίτσα

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και σύσσωμο το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας έκαναν την πρώτη τους θερινή απόδραση στη θάλασσα. Την Πέμπτη, λοιπόν, 1 Ιουνίου, βρέθηκαν στον όμορφο και ασφαλή χώρο των Κ.Α.Α.Υ. Λεπτοκαρυάς, όπου είχαν την ευκαιρία να πιούνε το καφεδάκι τους, να φάνε λιχουδιές, να απολαύσουν έναν περίπατο στην παραλία και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

"Ευχαριστούμε πολύ τον Διοικητή 1ης ΜΠ Βεροίας, Υποστράτηγο κ. Βίνιο Γεώργιο, τον Διοικητή των Κ.Α.Α.Υ. Λεπτοκαρυάς, Ταγματάρχη (ΠΖ) κ. Δέλλα Ιωάννη, όλα τα στελέχη και τους φαντάρους για τη ζεστή και υπέροχη φιλοξενία τους" αναφέρει το Κέντρο «Τα Παιδιά της Άνοιξης».

paidia karditsa

Σε Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ

Η ομάδα χορού του Μικτού Κέντρου ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» συμμετείχε και φέτος στην Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ που πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Καρδίτσα, 27-28 Μαΐου. Οι ωφελούμενοι, μετά από πολύμηνη προπόνηση υπό την καθοδήγηση της γυμνάστριας, διαγωνίστηκαν σε διάφορα είδη χορού και οι χορευτικές τους φιγούρες, το κέφι και η ζωντάνια τους τούς χάρισαν ένα μετάλλιο αλλά και το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.