Το Γηροκομείο Βέροιας ευχαριστεί

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας, αισθάνεται βαθύτατα την υποχρέωση , να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συντέλεσαν ,να πραγματοποιηθεί με επιτυχία στον Χώρο Τεχνών Βέροιας, στις 19 Μαΐου 2017, η Μουσική Παράσταση - Βραδιά Νοσταλγίας Μ.Λο'ί΄ζος-Στ.Κουγιουμτζής, τα οποία έσοδα της , δόθηκαν για τις ανάγκες του Γηροκομείου Βέροιας.

 

Το Δ.Σ. του Αδελφάτου ειδικότερα ευχαριστεί :

-Τον Μαέστρο κ.Πέτρο Ρίστα Ενορχήστρωση - Δ/νση Ορχήστρας, που με την σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό του , παρείχε τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς υπέρ του Γηροκομείου Βέροιας.

-Την Χορωδία του Οργανικού Φωνητικού Συνόλου Μονόγραμμα και την πρόεδρο του γυναικείου Μουσικού συνόλου ''Μονόγραμμα'' κ.Αλέκα Βαφείδου.

-Την Παιδική χορωδία της ΚΕΠΑ.

-Τους δύο νέους τραγουδιστές Μάγδα Βαρούχα και Χάρη Μακρή ,για την καταπληκτική ερμηνία των τραγουδιών με θέμα την αγάπη , την πολιτική , τα κοινωνικά , τον έρωτα και την ξενιτιά , που παράλληλα με την επιμέλεια κειμένων των Νίκο Μάνο και Δήμητρας Μητσάνη καθώς και την θεατρική απόδοση κειμένων με τους Σπύρο Καραγιάννη , Άρη Ορφανίδη και Δήμητρας Μητσάνη , έφεραν στο νού , θύμησες από σημαντικές στιγμές του παρελθόντος των δύο μεγάλων συνθετών Μ.Λοίζου και Στ.Κουγιουμτζή , προκαλώντας στο κοινό νοσταλγία και συγκίνηση.

-Την πολυμελή ορχήστρα: πιάνο Αντώνης Σαρακατσιάνος, Φλάουτο Σίσσυ Γεωργοπούλου, Βιολί Γιάννης-Στέφανος Βλάχος, Μπουζούκι Κώστας Παπαδόπουλος, Ακορντεόν Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Ακουστική Κιθάρα Ανδρέας Λεοντάκης , Βιολοντσέλο Ηλίας Σαρηγιαννίδης, Κοντραμπάσο Δάνης Κουμαρτζής , Κρουστά-Φυσαρμόνικα Κώστας Ρίζος.

-Χορός Στέλιος Πολιτίκος.

-Τους χορηγούς επικοινωνίας κ.Γεράσιμο Καλλιγά SUPER COURSE Λέξις και κ.Ζαρκάδα Αλέξανδρο Makedonia city exclusive hotel.

-Τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κώστα Βοργιαζίδη , για την δωρεάν παραχώρηση του Χώρου Τεχνών για την πραγματοποίηση της Μουσικής Εκδήλωσης.

-Τους κ.κ.Σάκη και Δημήτρη Ντόβα , για την βιντεοκάλυψη της μουσικής παράστασης.

-Τον κ. Δημήτρη Καρολίδη VERIA NET, για την βιντεοκάλυψη της μουσικής παράστασης.

-Τον τοπικό τύπο ΛΑΟ και ΗΜΕΡΗΣΙΑ καθώς και τον ηλεκτρονικό τύπο Πληροφοριοδότη και όλες τις Ηλεκτρονικές Εφημερίδες, για τις συνεχείς αφιερώσεις για το Γηροκομείο Βέροιας.

-Το Ανθοπωλείο ΓΙΑΝΝΗΣ .

Την Μουσική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου πατέρας Παναγιώτης Χαλκιάς , η κ.Νίκη Καρατζιούλα εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη , ο εκπρόσωπος της 1ης Μεραρχίας Πεζικού , ο Δήμαρχος Βεροίας κ. Κώστας Βοργιαζίδης, ο κ.Πέτρος Τσαπαρόπουλος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ,πρόεδροι και μέλη τοπικών οργανώσεων και φορέων της πόλης καθώς επίσης και πλήθος συνδρομητών και φίλων του Γηροκομείου Βέροιας που με την παρουσία τους συντέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Τρόφιμοι της Μ.Φ.Η.''Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας'' ευχαριστούν θερμά:

-Ανώνυμους Κυρίους ,για την ευγενική προσφορά 42 Kgr κοτόπουλα εις μνήμη του πατέρα τους Εμμανουήλ.

-Τον Σύλλογο Φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας,για την ευγενική προσφορά ενός γεύματος στους Ηλικιωμένους του Γηροκομείου.