Εκδρομή του ΚΑΠΗ Βέροιας στο Νομό Κοζάνης - Νέα εκδρομή στην Καρδίτσα

Την Πέμπτη 25 Μαΐου το ΚΑΠΗ Δ. Βέροιας πραγματοποίησε μονοήμερη εκδρομή στην οσία Σοφία την Ποντία, Εμπόριο Πτολεμαΐδας, Βλάστη Κοζάνης.

"Πρώτος μας Σταθμός ,η Ιερά Μονή της Θεοτόκου, στην Κλεισούρα Καστοριάς, όπου προσκυνήσαμε τον τάφο της Οσίας Σοφίας, της Ποντίας ,που ασκήτεψε στην μονή και ακούσαμε την ιστορία της μονής και της οσίας από την Ηγούμενη .Ο επόμενος Σταθμός, το Εμπόριο Πτολεμαΐδας, εκεί επισκεφτήκαμε την εκκλησία του Αγ. Μηνά με τον Πύργο του Γαλατά και την Αγία Σοφία, οικοδομήματα που έγιναν στα πρότυπα της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης και του αντιστοίχου Πύργου.

Στη Βλάστη Κοζάνης καθίσαμε για φαγητό συντροφιά με ακορντεόν και κλαρίνο και περπατήσαμε στα παραδοσιακά σοκάκια του χωριού! Τελευταίος σταθμός μια μικρή στάση στην Ι.Μ. Παντελεήμονος ,όπου με τις ευλογιές του γέροντα ξεκινήσαμε για το δρόμο της επιστροφής.

Στην Εκδρομή μας τίμησε με την παρουσία του , ο Πρόεδρος του Ν.Π. ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας Κος Διαμάντης Στέλιος, η Διευθύντρια του Ν.Π Κα Γιαμουστάρη Αθανασία ,η Προϊσταμένη της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας Κα Λευκοπούλου Άρτεμις" αναφέρει η ανακοίνωση.

Νέα εκδρομή στην Καρδίτσα

Το Κ.Α.Π.Η. του Ν.Π. Κ.Α.Π.Α Δήμου Βεροίας διοργανώνει για τα μέλη του ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 μονοήμερη εκδρομή στη Ι.Μ. Κορώνης –Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα – Καρδίτσα Τιμή Εισιτηρίου 12 ευρώ. 

Ώρα Αναχώρησης 7.00 πμ από την ΕΛΗΑ