ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας: απολύτως ασφαλές και υγιεινό το νερό

Η ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε τα αποτελέσματα μικροβιολογικών αναλύσεων από δείγματα νερού που λήφθηκαν κατά την Τετάρτη 19/4/2017, Πέμπτη 20/04/2017 από συνδημότες μας στην Αλεξάνδρεια και Παρασκευή 21/04/2017 από σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Γυμνάσια - Λύκεια) της πόλης .

 

"Σύμφωνα με αυτά διαπιστώνεται ότι το νερό της πόλης δεν εγκυμονεί κανέναν κίνδυνο και είναι απολύτως ασφαλές και υγιεινό .

Περιμένουμε τα αποτελέσματα των αναλύσεων από τα υπόλοιπα Δημοτικά σχολεία Νηπιαγωγεία και Γυμνάσια – Λύκεια, τα οποία θα ανακοινωθούν μόλις τα παραλάβουμε .

Οι δειγματοληψίες συνεχίζονται και όλα τα αποτελέσματα αυτών θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της επιχείρησης ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας, www.deyaal.gr και σε όλα τα ΜΜΕ συμπεριλαμβανομένου του Τοπικού Τύπου .

Επίσης σας ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα των φυσικοχημικών αναλύσεων του νερού των γεωτρήσεων που μαζί με το νερό των πηγών Τριποτάμου υδροδοτούν την πόλη της Αλεξάνδρειας , από την ημέρα που προέκυψε το πρόβλημα της υπερχλωρίωσης μέχρι σήμερα" αναφέρει η ανακοίνωση.