Logo

Λαμπάδες από τα Παιδιά της Άνοιξης δώρισαν οι φοροτεχνικοί

Ο Σύλλογος Λογιστών του Νομού Ημαθίας, θέλοντας να ευχαριστήσει το προσωπικό της Οικονομικής Εφορίας Βέροιας για την καλή συνεργασία που έχει μαζί τους, σκέφτηκε να κάνει σε όλους δώρο μια λαμπάδα για την Ανάσταση.

Έτσι, εκπρόσωποι του Συλλόγου Λογιστών με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Στέργιο Ζυγουλιάνο επισκέφτηκαν το Κέντρο ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης», για να διαλέξουν και να αγοράσουν διάφορες λαμπάδες. Έπειτα, μαζί με μια ομάδα ωφελούμενων του Κέντρου βρέθηκαν στην Εφορία και μοίρασαν σε όλους από μία λαμπάδα. Η Προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. Βέροιας κ. Στάμου Δήμητρα υποδέχτηκε με χαρά την όλη πρωτοβουλία και η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Επίσκεψη του Στρατηγού

Το Μικτό Κέντρο ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» επισκέφτηκε λίγο πριν το Πάσχα ο νέος διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού υποστράτηγος Γεώργιος Βύνιος. Ο Διοικητής βρέθηκε στο χώρο του Κέντρου στην Αλεξάνδρεια για να γνωρίσει το προσωπικό και τους ωφελούμενους, φέρνοντας μαζί του δώρα και επιλέγοντας λαμπάδες για την Ανάσταση. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή ευχών για Καλό Πάσχα.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb