Logo

Επιτυχίες της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας στο σκάκι

Το σκακιστικό Τμήμα της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας συμμετείχε με εννιά σκακιστές και σκακίστριες στο 11ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας 2017, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 στην Πτολεμαΐδα. 194 μαθητές και μαθήτριες των Νομών Φλώρινας, Καστοριάς, Κοζάνης, Γρεβενών, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας και Κιλκίς μονομάχησαν στις σκακιέρες και διεκδίκησαν την πρόκριση για το 29ο Πανελλήνιο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού 2017, που θα λάβει χώρα στο Λουτράκι του Νομού Κορινθίας, στις 9 & 10 Απριλίου 2017.

Οι σκακιστές και σκακίστριες της ΕΛΠΝ που συμμετείχαν είναι οι: Πουλτσίδης Ιωάννης , Μπιτέρνας Πέτρος , Τέμμας Χρήστος, Καραμίχος Μιχάλης, Πέιος Χρήστος, Τσαρνούχα Αντωνία, Μπιτέρνας Ιωάννης & Μπούκτσης Δημήτρης.

Σημαντικές νίκες επέτυχαν όλοι οι παραπάνω αθλητές/τριες, και μετάλλια κέρδισαν οι: Καραμίχος Μιχάλης (ασημένιο μετάλλιο στην Τετάρτη τάξη), Μπούκτσης Δημήτρης (ασημένιο μετάλλιο στην Τρίτη τάξη) και Τσαρνούχα Αντωνία (χάλκινο μετάλλιο στα κορίτσια της Τετάρτης τάξης), ενώ για το Πανελλήνιο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού προκρίθηκαν οι αθλητές Καραμίχος Μιχάλης & Μπούκτσης Δημήτρης.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb