Φύγαμε για διακοπές στην Βουρβουρού Χαλκιδικής σε πολυτελή ενοικιαζόμενα δωμάτια

Η Χαλκιδική αποτελεί κυρίως για τους Βορειοελλαδίτες αλλά και για όσους μακρινούς ταξιδιώτες έχουν γνωρίσει την ομορφιά της, έναν προορισμό που μπορεί να χαρίσει ιδανικές διακοπές σε κρυστάλλινα νερά, πολιτισμικούς θησαυρούς και αρχαιολογικούς χώρους, ενώ αν είστε προσεκτικοί στην επιλογή σας και κλείσετε από νωρίς μπορείτε να βρείτε το καλύτερο δωμάτιο σε προνομιακή τιμή.

Η πρόταση για φέτος είναι διακοπές στην Βουρβουρού Χαλκιδικής σε πολυτελή ενοικιαζόμενα δωμάτια! Πολλά beach bar, πάρτυ αλλά ταυτόχρονα και ήσυχα μέρη για όσους το προτιμούν, παρθένες παραλίες και ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο.

Που να μείνετε;

Η Βουρβουρού λοιπόν και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Simon King βρίσκονται στην καρδιά του δεύτερου ποδιού χαλκιδικής, μόλις 80 χλμ από το αεροδρόμιο Μακεδονία. Στα 600 μ. από τα δωμάτια θα βρείτε την παραλία ενώ η επίσκεψη σε μοναδικά φυσικά τοπία είναι σε κοντινή απόσταση.

Τα LUXURY APARTMENTS του Simon King και οι κοινόχρηστοι χώροι με πισίνα θα σας χαλαρώσουν και θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα. Το προσωπικό που θα σας υποδεχθεί θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση και θα κάνει τη διαμονή σας ευχάριστη, χωρίς καμία δυσκολία.

Εκτός από τα γαλανά νερά που θα απολαύσετε και το φρέσκο ψάρι της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τρία νησάκια, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το κατάλυμα. Ο Διάπορος είναι το μεγαλύτερο, μία όαση ηρεμίας και απόλαυσης!

Παραλίες και ψαροχώρια!

Εκτός από τον οικισμό των ψαράδων, μπορείτε να απολαύσετε τους απόμερους κολπίσκους και την παραλία «καρύδι»! Αν πάλι τρέφετε μία αδυναμία στο βουνό η πεζοπορία μπορεί να σας αποζημιώσει. Ο επιβλητικός Ίταμος θα σας χαρίσει μία αξιολάτρευτη θέα, ενώ αν είστε τυχεροί μπορεί να συναντήσετε κάποιο ζαρκάδι να περνάει.

Τα μικρότερα νησάκια που μπορείτε να επισκεφθείτε είναι το Πρασονήσι, ο Άγιος Ισίδωρος, η Καλογριά, που βρίσκονται στον κόλπο του Άγιου Όρους.

Στο Simon King θα βρείτε τα καλύτερα ενοικιαζόμενα δωμάτιο στη Βουρβουρού Χαλκιδικής!