Η Easy Computer στηρίζει την Πρωτοβουλία για το Παιδί

easy

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ανακοινώνεται η αποδοχή της πρότασης του Κέντρου διά βίου μάθησης της πόλης μας «Easy Education» του κ. Νίκου Μουρτζίλα, η οποία περιλαμβάνει μία σειρά δράσεων, με σκοπό την επιβοήθηση του έργου και της λειτουργίας των Δομών της. Οι δράσεις αυτές είναι:

 1. Η τοποθέτηση «κουμπαρά» στην έδρα της επιχείρησης.

2. Η ενημέρωση των σπουδαστών για την δυνατότητα εθελοντικής δράσης στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί. Η δημιουργία «πυρήνων» στα σχολεία, από σπουδαστές του Κέντρου, που θα ευαισθητοποιήσουν συμμαθητές τους στο ζήτημα της κοινωνικής αλληλεγγύης και της συνδρομής στο έργο της ΠγτΠ.

3. Η απόδοση ενός μερίσματος από τις εγγραφές σπουδαστών, από τώρα μέχρι 31-1-2015, υπέρ των αναγκών του έργου της ΠγτΠ. Η απόδοση ενός μερίσματος από τους επιλεγόμενους του προγράμματος «Βάουτσερ», που θα επιλέξουν το Κέντρο δια βίου μάθησης Easy Education. Η στελέχωση κάποιων θέσεων εργασίας στην ΠγτΠ από επιλεγμένους του προγράμματος αυτού.

4. Η ανάληψη μίας ψυχαγωγικής εκδήλωσης σε Καφέ της πόλης, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν υπέρ της ΠγτΠ.

5. Η κάλυψη μέσω χορηγίας του Κέντρου, μίας επιστημονικής εκδήλωσης, εντός του 2014.

6. Η κάλυψη, μέσω χορηγίας του Κέντρου, της έκδοσης, για δύο χρόνια, μίας εξαμηνιαίας «εφημερίδας», που θα αποστέλλεται στους χορηγούς και συνδρομητές της ΠγτΠ.

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί ευχαριστεί θερμά το Κέντρο δια βίου μάθησης Easy Education του κ. Νίκου Μουρτζίλα για τη διάθεση συνδρομής στο έργο της και ευελπιστεί στην αίσια υλοποίηση της πρότασης, προς όφελος των φιλοξενούμενων παιδιών της.

Easy education
Βέροια
Εληάς 1
1ος 'Οροφος
Τηλ: 2331070102
Url: www.easy-education.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπ. Σπουδών
Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος