Το ΚΕΜΑΕΔ ευχαριστεί

Από το ΚΕΜΑΕΔ ανακοινώθηκαν τα εξής: "Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της! Άλλη μια χρονιά, με την θέληση του Θεού, με την θετική ενέργεια των ανθρώπων και με την υγεία σαν το πιο ακριβό αγαθό κολυμπήσαμε σε βαθιά νερά αλλά φτάσαμε στην ακτή και τώρα ήρθε η ώρα για ξεκούραση.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη, οπλισμένοι με νέα δύναμη, με ελπίδα, με θέληση, με πίστη.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους με κάθε τρόπο βρέθηκαν στο πλευρό μας και έγιναν το χέρι που μας κράτησε επώνυμους και ανώνυμους πολίτες του τόπου μας.

Όλους όσους εισέπραξαν την αλήθεια μας και γίναμε κομμάτι της προσευχής τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα, τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κώστα Βοργιαζίδη και τους Αντιδημάρχους, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κ. Καλαιτζίδη, την Σύμβουλο Περιφέρειας κ. Νίκη Καρατζιούλα, την διακοσμήτρια Ευαγγελία Απλακίδου, την καλλιτεχνική μας ομάδα μουσικό κ. Ελένη Αναγνώστου, Χορογράφο κ. Μελίνα Παπαδοπούλου & τον κ. Γιώργο Μπελίρη, τον ΣΕΦ του Κέντρου κ. Αντώνη Μουστάκα, την καθηγήτρια των Δ.ΙΕΚ Βέροιας Αρτοζαχαροπλαστικής κ. Χριστίνα Μάλιου και πολλούς καλούς φίλους που είναι πάντα δίπλα μας.

Ευχαριστούμε τα ξενοδοχεία «ΑΙΓΕΣ», «ΛΟΖΙΤΣΙ» και « ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΚΑΨΑΛΗ» όπως και την Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας που πωλούν τα προϊόντα μας, τις επιχειρήσεις που φροντίζουν την σίτιση των παιδιών μας, τους Συλλόγους που πολύ πρόθυμα συνεργάστηκαν μαζί μας, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές που μας επισκέφθηκαν, τα τοπικά Μ.Μ.Ε. και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία και την βοήθεια τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, το προσωπικό του Κέντρου και ο Επιστημονικός μας Διευθυντής κ. Γιώργο Τσαλέρα σας εύχονται καλό καλοκαίρι".