Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στην Στέγη Δημιουργίας του ΣΟΦΨΥ

sofpsy agiasmos

Την Τετάρτη το απόγευμα, σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα έγινε αγιασμός στη Στέγη Δημιουργίας του ΣΟΦΨΥ, που συμπλήρωσε ένα χρόνο από τη λειτουργία της. Παρόντες τα μέλη, πολλοί φίλοι και εθελοντές που στήριξαν και στηρίζουν όλο αυτό το χρόνο τις προσπάθειες του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας.

Ο Πρόεδρός του Γιώργος Σαλιάγκας, αναφέρθηκε στην πορεία της χρονιάς αυτής, τις δυσκολίες που υπήρξαν αλλά και την αποδοχή και στήριξη από πολλούς συμπολίτες και φορείς των δραστηριοτήτων και προσπαθειών του Συλλόγου.

Ευχαρίστησε τους επιστήμονες εθελοντές που έχουν την ευθύνη των Τμημάτων και Ομάδων και προσέφεραν και προσφέρουν τα μέγιστα , τους φορείς και ανθρώπους που στήριξαν και στηρίζουν οικονομικά το Σύλλογο, τα ΜΜΕ του Νομού για τη δημοσιοποίηση των δραστηριοτήτων και την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και όλους τους φίλους και εθελοντές που συμμετείχαν ενεργά στην πορεία αυτή.

Παρουσιάστηκε από τους λήπτες το πρώτο φύλλο της Εφημερίδας τους με τον τίτλο «λόγω...ψυχής» και η βραδιά έκλεισε με την καθιερωμένη τούρτα και το σβήσιμο του πρώτου κεριού...των γενεθλίων με πολλές ευχές!

Τέλος, λειτουργεί το Χριστουγεννιάτικο bazaar στο χώρο της Στέγης Δημιουργίας (Ανοίξεως 120) με υπέροχα χειροποίητα δώρα από τα μέλη και τους εθελοντές , σε πολύ χαμηλές τιμές. Το bazzar είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 5.30΄το απόγευμα έως τις 8.30΄το βράδυ και το Σάββατο από τις 9.30΄το πρωί έως τις 12.30΄το μεσημέρι.