Κρυολιπόλυση: Το μυστικό για την τέλεια σιλουέτα των σταρ

Η κρυολιπόλυση είναι μία πρωτοποριακή θεραπεία αδυνατίσματος που χρησιμοποιεί τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για να κάνει το σώμα σας να κάψει το λίπος φυσικά.

Στοχεύει κυρίως σε περιοχές όπως η κοιλιά, το στομάχι, τα ψωμάκια και γενικώς όπου αλλού νιώθετε ότι έχετε περιττό λίπος που θα θέλατε να εξαφανιστεί για πάντα.

Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης έχει έρθει από την Αμερική, με πρωτεργάτες τους επιστήμονες Ντιέτερ Μανστάιν και Ροξ Αντερσον, από το Harvard, το κορυφαίο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ.

Η καταστροφή των λιποκυττάρων γίνεται με απόλυτα φυσικό τρόπο, μέσα από μία μέθοδο που οι γιατροί την ονομάζουν απόπτωση και αφορά την καταστροφή των νεκρών κυττάρων από τα φαγοκύτταρα. Με την κρυολιπόλυση, προκαλείται ουσιαστικά ένας πρόωρος θάνατος των λιποκυττάρων, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που τα χτυπάνε και στη συνέχεια, τα φαγοκύτταρα τα καθαρίζουν οριστικά.

Πολλές διάσημες προσωπικότητες του Χόλιγουντ και του πενταγράμμου στρέφονται προς κρυολιπόλυση ως μία εναλλακτική αντί για τη λιποαναρρόφηση, καθώς η κρυολιπόλυση είναι μη επεμβατική και δεν απαιτεί χειρουργική επέμβαση.

Στην μέθοδο της κρυολιπόλυσης οφείλει και το εκπληκτικό της σώμα η Κριστίνα Αγκιλέρα, η οποία μία περίοδο είχε πάρει πολλά κιλά, σοκάροντας τους φαν της. Ωστόσο τα έχασε αναίμακτα και αποτελεσματικά χάρη στην κρυολιπόλυση.

Για να μάθετε περισσότερα για την μέθοδο της κρυολιπόλυσης και την αποτελεσματικότητα της, καθώς και την εκπληκτική αλλαγή που μπορεί να κάνει στο δικό σας σώμα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της κλινικής Cryoesthetics  και.. θα τα χάσετε.