Βέροια: Εορτασμός της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων και της ημέρας της Εθνικής Αντίστασης

iroo

Στα πλαίσια του πανελλήνιου εορτασμού της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, το Σάββατο 21η Νοεμβρίου στην έδρα της Π.Ε Ημαθίας, τη Βέροια, το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων καθορίζεται ως εξής:

8.00:Επίσημη έπαρση της Σημαίας στο Ηρώο Πεσόντων της πόλης

Σημαιοστολισμός των δημοσίων, δημοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων ΝΠΔΔ του Νομού από της 8ης πρωινής μέχρι και της δύσης του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2015.Φωταγώγηση των δημοσίων, δημοτικών καταστημάτων και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών το βράδυ της ημέρας του εορτασμού.

10.00:Παράταξη Στρατιωτικού Τμήματος απόδοσης τιμών προ του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου.

10.20:Πέρας προσέλευσης στον Ιερό Ναό Αγ. Αντωνίου του Λαού και των προσκαλουμένων στις εκδηλώσεις.

10.25:Πέρας προσέλευσης των επισήμων.

10.30:Επίσημη δοξολογία με τη χοροστασία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος. Ομιλία μέσα στην Εκκλησία από εκπρόσωπο της 1ης Μεραρχίας Πεζικού.

11.30:Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο Πεσόντων της πόλης στην Πλατεία Ωρολογίου και κατάθεση στεφάνων. Σιγή ενός λεπτού - Εθνικός Ύμνος

17.30 :Υποστολή της Σημαίας

Ημέρας της Εθνικής Αντίστασης

Στα πλαίσια του πανελλήνιου εορτασμού της ημέρας της Εθνικής Αντίστασης, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 στην έδρα της Π.Ε Ημαθίας, τη Βέροια, θα γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:

Γενικός σημαιοστολισμός .Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων, καθώς και των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών από τη δύση του ηλίου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης της εορτής.

10.00:Παράταξη Στρατιωτικού Τμήματος απόδοσης τιμών προ του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου

10.30: Τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου με τη Χοροστασία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος.

11.15: Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης (Πάρκο Εληάς) και στη συνέχεια και ομιλία από τον κ. Στολτίδη Σπύρο Πρόεδρο του Συλλ. Αγων. Εθν. Αντίστασης 1941-44.

Κατάθεση στεφάνων.