Βιωματικά σεμινάρια και μαθήματα ψηφιδωτού με γυαλί στον Έρασμο

erasmos

Από τον Έρασμο ανακοινώθηκαν τα εξής: "Το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ «ΕΡΑΣΜΟΣ», στην κατεύθυνση υλοποίησης των στόχων του, σας ανακοινώνει με χαρά:

Την υλοποίηση κύκλων βιωματικών σεμιναρίων για την ενδυνάμωση και υποστήριξη μελών, φίλων & συμπολιτών μας. Οι θεματικές που θα προσεγγίσουμε είναι Ταυτότητα, Γάμος, Οικογένεια, Παιδί, Αυτογνωσία, Αυτοεκτίμηση, διαχείριση Άγχους, Απωλειών και όποιες άλλες προκύψουν και ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ομάδας. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στα γραφεία του Συλλόγου, κάθε Πέμπτη 5.30-7.30μ.μ., με συντονίστρια την ψυχολόγο κ. Ασλανίδου Μαρία, ξεκινώντας από την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο του ΕΡΑΣΜΟΥ για τη δημιουργία των ομάδων.

Επίσης προτιθέμεθα να διοργανώσουμε μαθήματα ψηφιδωτού με γυαλί, με εκπαιδεύτρια την κ. Κατερίνα Λούρου, την οποία και ευχαριστούμε από καρδιάς για την εθελοντική της προσφορά στο Σύλλογό μας.

Το ψηφιδωτό με γυαλί (mosaic) είναι μία τεχνική που χρησιμοποιεί δεκάδες, εκατοντάδες ή και χιλιάδες μικροσκοπικά κομμάτια, με την οποία μπορούμε είτε εξαρχής είτε αλλάζοντας την όψη αντικειμένων, να δημιουργήσουμε έργα τέχνης και μικρά χρηστικά αντικείμενα. 'Όπως με κάθε τεχνική που αφορά κατασκευές & χειροτεχνίες, έτσι και με το mosaic μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικές συνθέσεις διαχρονικής αξίας. Επιπλέον επενδύουμε στην ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων μεταξύ μελών & φίλων του Συλλόγου μέσα από μία δημιουργική απασχόληση, που πιθανόν να αποδειχθεί αναγκαία και χρήσιμη.

Τα τμήματα θα λειτουργούν κάθε Σάββατο 5-8 μ. μ., από τις 7 Νοεμβρίου 2015. Ο αριθμός των τμημάτων εξαρτάται από τον αριθμό των ενδιαφερομένων.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο του Συλλόγου: 23310 74073

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας".