Διακοπή νερού στην Πατρίδα την Πέμπτη - συνεχίζονται οι εργασίες στο Σέλι

nero-potiri

Από τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας γίνεται γνωστό ότι, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου θα γίνει προγραμματισμένη διακοπή νερού, στη Τ.Κ. Πατρίδας λόγω εργασιών εγκατάστασης συστήματος Τηλελέγχου Τηλεχειρισμού και Ελέγχου Διαρροών των Δικτύων Ύδρευσης των παραπάνω Τοπικών Κοινοτήτων, από 08:00 έως 17:00.

Στο Σέλι

Αναφορικά με τα προβλήματα στην υδροδότηση της Τ.Κ. Σελίου λόγω σοβαρής βλάβης στο αντλιοστάσιο και στον εξωτερικό αγωγό υδροδότησης της Κοινότητας γίνεται γνωστό ότι, η σοβαρή βλάβη που παρουσιάσθηκε στο αντλιοστάσιο της Τ.Κ. Σελίου αντιμετωπίζεται, από την πρώτη στιγμή, με τη δέουσα ευαισθησία.

Οι εργασίες αντικατάστασης νέων αντλιών, μεταγωγής από το παλαιό δίκτυο στο νέο και θέση σε λειτουργία του όλου συστήματος από τον εργολάβο του έργου προχωρούν κανονικά και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου εφόσον δεν υπάρξουν επιπλέον βλάβες κατά τη διαδικασία των δοκιμών του συστήματος υδροδότησης.
Μέχρι τότε η υδροδότηση της Κοινότητας θα συνεχίσει να γίνεται μόνο ορισμένες ώρες την ημέρα και συγκεκριμένα από 08:00 έως 14:00.