Επέστρεψαν από την κατασκήνωση τα παιδιά από το "Υφάδι"

Πριν λίγες μέρες, τα παιδιά από το «ΥΦΑΔΙ» επέστρεψαν από την κατασκήνωση στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, όπου έζησαν ένα αξέχαστο δεκαήμερο δίπλα στη θάλασσα. Η κατασκήνωση, στην οποία συμμετείχαν 15 φορείς από όλη την Ελλάδα με 510 παιδιά, έγινε με ευθύνη και οικονομική ενίσχυση του συλλόγου γονέων «ΥΦΑΔΙ» σε συνεργασία με την ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε κολύμπι, με τη συνεχή παρουσία ναυαγοσώστη και νοσηλευτή, αθλητικές δραστηριότητες, καλλιτεχνικά εργαστήρια και βραδιές πλούσιες σε ψυχαγωγία και κέφι, με διαγωνισμούς χορού, τραγουδιού και κινηματογράφου. Μέσα από όλες αυτές τις δράσεις, τα δικά μας παιδιά έδειξαν την αγάπη που έχουν μεταξύ τους, τον σεβασμό στους υπόλοιπους κατασκηνωτές, συνάντησαν παλιούς και γνώρισαν καινούριους φίλους και, φυσικά, ανέδειξαν τα ταλέντα τους.

Τους κατασκηνωτές συνόδεψαν η πρόεδρος του συλλόγου Ευγενία Ζάλιου, καθώς και έξι στελέχη του «ΥΦΑΔΙΟΥ». όλοι τους έφυγαν με τις καλύτερες αναμνήσεις και ανανέωσαν το ραντεβού τους με την ευχή «Του χρόνου πάλι όλοι μαζί, στα ίδια τα λημέρια, οι αναμνήσεις μας γλυκιές στη μνήμη περιστέρια, μέσ' στους χειμώνα τις αυλές σκορπάνε καλοκαίρια...».