Ολοκληρώθηκε η 1η δράση εθελοντισμού από την ομάδα εθελοντών για τον καλλωπισμό του Κοπανού

 

Η νεοσύστατη ομάδα εθελοντών Κοπανού ολοκλήρωσε τον πρώτο στόχο που έθεσε και αφορά τον καθαρισμό της περιοχής πηγής στον Κοπανό δηλώνοντας έτοιμη να συνεχίσει και στα επόμενα σχέδια-δράσεις. 

"Τόσο ο πρόεδρος όσο και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Κοπανού θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν ως εθελοντές στο πρόγραμμα καθώς και τους επαγγελματίες που βοήθησαν μέσω χορηγιών ώστε ο στόχος να μπορέσει να γίνει υλοποιήσιμος. 

Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν ενεργά στο πρόγραμμα καλλωπισμού του Κοπανού είναι: ΙΚΕΠ-Λογιστικό Γραφείο Μπαλτατζίδου Δώρα, Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Σαρδέλης Αναστάσιος, Κομμωτήριο Ίντος Δήμος, Ψησταριά-Ταβέρνα Ζωή&Κότα Λιανός Γεώργιος, Θερμουδραυλικά  Ίντος Μαργαρίτης, Security Μπαλτατζίδης Άρης όπου ήταν και ο μεγάλος χορηγός και αδιαμφισβήτητα χωρίς την δική του συνδρομή δεν θα μπορούσε η δράση να ολοκληρωθεί σε τόσο μικρό διάστημα. 

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν και να γίνουν μέλη της εθελοντικής ομάδας μπορούν να απευθυνθούν στους υπευθύνους κ. Στογιάννη Δημήτριο 6940505648 και κ. Μπαλτατζίδη Άρη 6944319746. 

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το τόπο μας πιο όμορφο”, αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.