Παρουσιάστηκε το έργο 15ετίας του δημιουργικού εργαστηρίου "Υφάδι" στη Νάουσα

Εκδήλωση για τα 15χρονα του "Υφαδιού" πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο της "Βέτλανς" στη Νάουσα, παρουσία του συγγραφέα και ηθοποιού κ.Γιώργου Καπουτζίδη.

Στην εκδήλωση, η οποία ήταν ενταγμένη στα πλαίσια των ΚΑ΄ Παυλείων, παραβρέθηκαν ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό,  ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδης, ο δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Αποστόλου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, τα παιδιά και οι γονείς του "Υφαδιού" και πλήθος κόσμου.

Την δράση του συλλόγου παρουσίασε η κ. Κική Καπάτου, ενώ ομιλήτρια ήταν η παιδοψυχολόγος κ. Ειρήνη Αναγνώστου. Τους ομιλητές προλόγισε η πρόεδρος κ. Ευγενία Ζάλιου, ενώ ο σεβασμιώτατος εξήρε το παραγόμενο έργο του "Υφαδιού". Στον χαιρετισμό του ο κ. Καπουτζίδης αναφέρθηκε στο "Υφάδι", χαρακτηρίζοντας το ως φωτεινό παράδειγμα για τα άτομα με νοητικές και κινητικές δυσκολίες, ενώ επεσήμανε ότι τον εκφράζει το σύνθημα "όλοι είμαστε διαφορετικοί, όλοι είμαστε ίσοι". Την εκδήλωση συντόνισαν ο Αλέκος Οικονόμου και ο Πέτρος Στοΐδης.