Σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας για οργάνωση κινητοποίησης

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας καλεί τα ΔΣ των Σωματείων της δύναμης του σε σύσκεψη την Τετάρτη, 16 Ιούλη, 7.00 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου με στόχο την καλύτερη οργάνωση συλλαλητηρίου την Τρίτη 22 Ιούλη.

"Οι αρνητικές εξελίξεις στο Νοσοκομείο θα ήταν πολύ χειρότερες, το ΙΚΑ θα είχε κλείσει, αν δε ξεσηκώνονταν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, αγρότες και ΕΒΕ. Οι όποιες υποσχέσεις – δεσμεύσεις πως θα παραμείνουν είναι προσωρινές.

Η κοινωνική ασφάλιση δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα. Μειώθηκαν οι επικουρικές συντάξεις. Μειώθηκαν οι εργοδοτικές εισφορές. Έρχεται νέα μείωση στις κύριες συντάξεις. Ετοιμάζονται νέες αυξήσεις στα όρια ηλικίας. Πληρώνουμε όλο και περισσότερα για φάρμακα.

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας έχει αναδείξει πολλές φορές στις παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις τις αιτίες για τις αρνητικές εξελίξεις στην υγεία. Ποτέ δεν παραιτηθήκαμε από την πάλη να νοσηλεύονται ανασφάλιστοι, να μην πληρώνουν οι ασθενείς είσοδο στο Νοσοκομείο και νοσήλια. Παρεμποδίσαμε τα χειρότερα

Καλούμε όλα τα σωματεία, συλλόγους και φορείς να πάρουν αποφάσεις, να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο την Τρίτη 22 Ιούλη" αναφέρει η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Νάουσας.

Σύσκεψη συνταξιούχων

Την Τετάρτη 16 Ιούλη, ώρα: 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Νάουσας θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όλων των συνταξιούχων όλων των ταμείων με θέματα:

Συμπεράσματα από την Πανελλαδική συγκέντρωση της Αθήνας
Εκτιμήσεις για το επόμενο διάστημα.
Θα είναι μαζί τους οι Διοικήσεις όλων των συνταξιοδοτικών οργανώσεων της Δυτικής Μακεδονίας. Ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων, και της Διεθνούς Ένωσης Συνταξιούχων της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ) Κουμπούρης Δήμος., μαζί του θα είναι ο αναπληρωτής Γενικό Γραμματέας, Πάλμος Παναγιώτης.