Απεργιακό κάλεσμα από ΟΓΕ και Συνταξιούχους ΙΚΑ Βέροιας

pame 1hmah

Η ομάδα Γυναικών Βέροιας της ΟΓΕ (Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας) καλεί τα μέλη της και όλες τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, την Πέμπτη 11 Ιούνη 2015, στις 7:00 μ.μ. στην πλατεία Ωρολογίου.

"Τώρα να οργανώσουμε την πάλη μας, να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας, οι ζωές μας δεν σηκώνουν άλλα μέτρα, οι ανάγκες μας δεν μπορούν να περιμένουν" αναφέρει η ανακοίνωση της ΟΓΕ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας συνεδρίασε στις 27 Μάη 2015 και ομόφωνα αποφάσισε την συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, την Πέμπτη 11 Ιούνη 2015 και ώρα 7 μ.μ., στην Πλατεία Ωρολογίου, στη Βέροια

"Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, συμμετέχουμε μαζικά στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ και καλούμε τους συνταξιούχους και των άλλων Ταμείων(ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, πρωην ΔΕΚΟ) και όλους τους εργαζόμενους να δώσουν το παρών. Απαιτούμε: κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων, επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, κάλυψη όλων των απωλειών τώρα" αναφέρει η ανακοίνωση των Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας.