«Κρίση και Ελπίδα», εκδήλωση του Γραφείου Νεότητας της Μητρόπολης

KrisiKaiElpida

Την Κυριακή 31 Μαΐου το βράδυ στον κατάμεστο «Χώρο Τεχνών» του Δήμου Βέροιας διοργανώθηκε από το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας η πρώτη εκδήλωση των ΚΑ΄ Παυλείων με τίτλο «Κρίση και Ελπίδα».

Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε τη λήξη του πνευματικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως και περιελάμβανε ακόμη την τελετή βράβευσης του 4ου Παύλειου Μαθητικού Διαγωνισμού αλλά και τις απονομές μεταλίων του 2ου Διενοριακού Πρωταθλήματος Σκάκι και των καθιερωμένων αθλητικών εκδηλώσεων «Δημήτριος Βικέλας».

Χαιρετισμό απηύθυνε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων, ενώ ο αρχιμ. Διονύσιος Ανθόπουλος, Διευθυντής του Γραφείου Νεότητας και αν. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, έκανε μία ανασκόπηση του πλούσιου πνευματικού έργου του Γραφείου Νεότητας και ανακοίνωσε τα βραβεία του Παύλειου Μαθητικού Διαγωνισμού και των αθλητικών πρωταθλημάτων.

Συμμετείχε η σχολική χορωδία της ένωσης γονέων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Βεροίας με χοράρχη την κ. Ελένη Αναγνώστου με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.