Υφάδι: εκδήλωση στη Νάουσα για τα 15 χρόνια προσφοράς του

yfadi ad

Το «Υφάδι» είναι ένα δημιουργικό Εργαστήρι για τα ενήλικα ΑμεΑ της Νάουσας και της γύρω περιοχής. Δημιουργήθηκε στη πόλη μας το 2000 και φιλοξενεί περισσότερα από 25 άτομα ηλικίας 25 ετών και άνω από την πόλη μας και τη γύρω περιοχή, που παρουσιάζουν νοητική υστέρηση, κινητικά προβλήματα και διάφορα σύνδρομα ελαφράς μορφής.

Λειτουργεί 15 ολόκληρα χρόνια χάρις στην πρωτοβουλία και τις προσπάθειες του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων και την αγάπη των κατοίκων της πόλης μας, δεν έχει καμιά επιχορήγηση και τα έξοδα (λειτουργικά – προσωπικού) καλύπτονται από τις εκθέσεις των παιδιών, τις προσφορές των κατοίκων της Νάουσας και την εθελοντική εργασία ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας.

Την Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 7.00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολυχώρου Πολιτισμού ΒΕΤΛΑΝΣ, στο πλαίσιο των ΠΑΥΛΕΙΩΝ 2015, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «ΥΦΑΔΙ, δεκαπέντε χρόνια αγάπης και προσφοράς».

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι η Δρ. Ειρήνη Αναγνώστου, Σχολική ψυχολόγος, η δημοσιογράφος Κική Καπάτου και ο σεναριογράφος-ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης