Αποτρίχωση με Laser ή με κερί;

laser aportixosi

Ως γνωστό η γυναικεία ομορφιά είναι μια υπόθεση που περνάει από πολλά στάδια για να κατασταλάξει κανείς ότι κάποια είναι αντικειμενικά όμορφη. Άσχετα με το πρόσωπο πρέπει και το σώμα να έχει (σύμφωνα με τα πρότυπα) μια συγκεκριμένη μορφή και η υφή του δέρματος να είναι λεία και απαλή.

Η αποτρίχωση λοιπόν είναι αυτή που χαρίζει στο γυναικείο σώμα και πρόσωπο την απαλλαγή και από ένα κουραστικό ξύρισμα και μπορεί με Laser ή με κερί να δώσει στο δέρμα ανάπλαση και λεία επιφάνεια.

Όλα τα αισθητικά κέντρα και στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη αλλά και ολόκληρη τη χώρα πραγματοποιούν μοναδικές προσφορές σε πακέτα που για κάθε γυναίκα είναι απαραίτητα. Η επίσκεψή τους άλλωστε σε ένα κέντρο ομορφιάς έχει γίνει μια καθημερινότητα και είναι μέρος της ζωής της. Δείτε εδώ μια εξαιρετική λύση για αποτρίχωση laser στην Θεσσαλονίκη!

Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα μας... Η αποτρίχωση με Laser πρέπει να γίνεται κλείνοντας ραντεβού για συγκεκριμένες συνεδρίες και να αποφασίζεται εκ των προτέρων για το πόσο διάστημα και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Έπειτα θα πρέπει ο πελάτης να ακολουθήσει συγκεκριμένες συμβουλές από τον αισθητικό και να μην βγαίνει στον ήλιο ανάλογα με το χρώμα του δέρματος του. Επίσης, θα πρέπει να είναι προσεκτικός με τα προϊόντα που βάζει τις επόμενες ώρες μετά την θεραπεία για να αποφύγει τυχόν κοκκινίλες στην περιοχή.

Παρά τις καινούργιες μεθόδους που έχουν έρθει στη μόδα από όλα τα κέντρα αισθητικής μερικές κοπέλες ακόμα χρησιμοποιούν το κερί. Και όλα αυτά γιατί διίστανται οι απόψεις για το αν είναι επικίνδυνο για τον οργανισμό η ακτινοβολία που δέχεται.

Έτσι εμμένουν στην κλασική μέθοδο που αποφέρει αποτελέσματα απλά θα πρέπει να γίνεται για μια ζωή γιατί δεν υπάρχει μόνιμη απαλλαγή. Μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας αρκεί για να πληροφορηθείτε για ό,τι χρειαστείτε. Ζυγίστε όλα τα δεδομένα και πάρτε την κατάλληλη απόφαση για την επιδερμίδα σας!

Στα κέντρο αισθητικής Laser Line Clinics προσφέρονται εξειδικευμένες μέθοδοι αποτρίχωσης laser, με άριστα και μόνιμα αποτελέσματα!