Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε Αλεξάνδρεια, Μέση, Νεόκαστρο και Νάουσα λόγω εργασιών

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτροδότησης στις παρακάτω περιοχές:

  • Την Πέμπτη 21 Μαΐου από τις 08.00πμ έως τις 09.00πμ, στην πόλη της Αλεξάνδρειας, στην οδό Σχολείων (από την μεριά του Δημαρχείου)
  • Την Πέμπτη 21 Μαΐου από τις 09.00πμ έως τις 10.30πμ, στο χωριό Μέση, δίπλα από τον συνεταιρισμό, παράλληλα με τις γραμμές σε αρδευτικό
  • Την Πέμπτη 21 Μαΐου από τις 11.00πμ έως τις 14.30μμ, στα χωριά Νεόκαστρο και Λιβάδι και τα γύρω αρδευτικά, βουστάσια και φωτοβολταϊκά
  • Την Παρασκευή 22 Μαΐου από τις 08.00πμ έως τις 13.30μμ, στην πόλη της Νάουσας, στις οδούς Σεφέρη, Σπ. Λαναρά, Καζαντζάκη, Γληνού, Βάρναλη, Μαζαράκη, Αγ. Θεολόγου, Στουμπάνων, Α. Κόκκινου, Μπουμπουλίνας

Να ληφθεί υπόψη, ότι ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση.