Επιλογή κρεβατοκάμαρας: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

vero couzina

Είναι γεγονός ότι η καθημερινότητά μας είναι ιδιαίτερα δύσκολη και κουραστική, επομένως η επιστροφή στο σπίτι και ειδικά οι στιγμές χαλάρωσης μέσα στην κρεβατοκάμαρά μας, αποτελούν την υπέρτατη απόλαυση. Επομένως, οι κρεβατοκάμαρες πρέπει να διακοσμούνται με ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια.

Αναλυτικότερα, θα συμφωνήσουμε όλοι ότι το πρώτο στοιχείο που μας ελκύει σε μια κρεβατοκάμαρα είναι το design της και η εξωτερική της εμφάνιση. Για τον παραπάνω λόγο δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρεία Έπιπλο Verfo Α.Ε. , με ηγετική παρουσία στον χώρο από το 1968, έχει σχεδιάσει κρεβατοκάμαρες με ιδιαίτερο στιλ και ξεχωριστά σχέδια, σε minimal γραμμές.

Πιο συγκεκριμένα, όπως επισημαίνουν και οι ειδικοί συνεργάτες της εταιρείας στον τομέα της κρεβατοκάμαρας, υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι παράγοντες, βασιζόμενοι στους οποίους πρέπει να επιλέγετε και την ιδανική κρεβατοκάμαρα.

Τι πρέπει να προσέχετε

1. Την ποιότητα της κατασκευής
2. Την εργονομία και την προσαρμογή της μέσα στο χώρο
3. Το στρώμα
4. Την τιμή

Τι περιλαμβάνει ένα πλήρως εξοπλισμένο σετ κρεβατοκάμαρας:

  • Κρεβάτι
  • Δύο κομοδίνα
  • Τουαλέτα με καθρέφτη

Με ποια κριτήρια επιλέγω το χρώμα της κρεβατοκάμαρας:

Είναι γεγονός ότι στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμες περισσότερες από 192 αποχρώσεις ξύλου, ανάμεσα στις οποίες μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τους χρωματισμούς που έχουν οι τοίχοι και το δάπεδο, ώστε να εναρμονίζεται πλήρως με τον χώρο.

Επιπροσθέτως, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν και οι περισσότεροι διακοσμητές, καλό είναι οι αγοραστές να επιλέγουν κρεβατοκάμαρες με αποθηκευτικό χώρο, ώστε να επιτυγχάνεται εξοικονόμηση χώρου.

Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε τακτοποιημένα όλα τα λευκά σας είδη ή τα παλτά σας και περισσότερο ελεύθερο χώρο στη ντουλάπα σας.
Τέλος, ένα ακόμη βασικό στοιχείο που πρέπει να προσέχετε κατά την αγορά της κρεβατοκάμαράς σας είναι τα δεσίματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της κρεβατοκάμαρας. Με τον όρο «δεσίματα», εννοούμε τα υλικά κατασκευής, τα οποία επιλέγονται με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφευχθεί κάθε τρίξιμο ή ενοχλητικός θόρυβος κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Η εταιρεία VERFO εξυπηρετεί το Κιλκίς, τις Σέρρες, την Κοζάνη και όλη την Β. Ελλάδα και δεσμεύεται πάντα στους πελάτες της για την αξιοπιστία, την ανθεκτικότητα και την μοντέρνα αισθητική της.