Ράφια dexion: Η ιδανικότερη επιλογή για την οργάνωση της αποθήκης και των καταστημάτων

rafia

Είναι γεγονός ότι τα ράφια dexion αποτελούν την ιδανική επιλογή, τόσο για την οργάνωση της αποθήκης μας όσο και για την οργάνωση μεγάλων καταστημάτων. Ειδικά για τα μεγάλα καταστήματα όπως supermarkets ή παντοπωλεία, στα οποία χρειάζονται πολλά ράφια και σε πολλές διαστάσεις τα dexionαποτελούν την πιο οικονομική επιλογή που κυκλοφορεί στην αγορά.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα που έχουν αυτά τα ράφια είναι ότι είναι εξαιρετικά εύκολα προσαρμόσιμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα παραγγείλετε σε οποιεσδήποτε διαστάσεις έχετε ανάγκη και σύμφωνα πάντα με τον χώρο που θέλετε να εξοπλίσετε.

Στις ιδιωτικές αποθήκες για παράδειγμα τα ράφια dexion χρησιμοποιούνται για την οργάνωση των εργαλείων, για τη φύλαξη χαλιών σε ψηλό σημείο ώστε να μην έρχονται σε επαφή με την υγρασία του εδάφους, για τα τρόφιμά σας και φυσικά για την εξοικονόμηση χώρου.

Αντίστοιχα, σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα όπου υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος ταξινόμησης των προϊόντων τα ράφια dexion είναι εξαιρετικά καθώς επιτρέπουν πολύ εύκολα την μετακίνηση των εμπορευμάτων και την διάθεση τους στους καταναλωτές.

Επιπροσθέτως, τα ράφια dexion είναι εξαιρετικά εύκολα στην τοποθέτηση καθώς φτάνουν έτοιμα έξω από το κατάστημά σας και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τα τοποθετήσετε είτε μπροστά από τοίχους, είτε με την πλάτη ώστε να δημιουργήσετε διαδρόμους στους οποίους μπορούν να μετακινούνται οι υπάλληλοι και οι πελάτες σας. Έτσι αποφεύγετε έξοδα εγκατάστασης και κερδίζετε χρόνο για να «στήσετε» το εμπόρευμά σας και να ξεκινήσει γρήγορα η διάθεσή του στους πελάτες σας.

Τέλος, εξαιτίας της εύκολης μετακίνησής τους, σας επιτρέπουν την ανακαίνιση του χώρου σας ανέξοδα, χωρίς να χρειαστεί να προσλάβετε εξειδικευμένο προσωπικό που θα αναλάβει την αποσυναρμολόγηση, τη μεταφορά και την συναρμολόγηση ξανά στο σημείο που επιθυμείτε.

Στην ιστοσελίδα rafi.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ράφια καταστημάτων και αποθήκης που καλύπτουν κάθε ανάγκη όσο απαιτητική κι αν είναι!