Αποκάλυψη του Nissan GT-R LM NISMO, με ένα εκπληκτικό σποτ στον τελικό Super Bowl 2015 των ΗΠΑ

Nissan With Dad Super Bowl 02

Με τίτλο “With Dad” στο www.withdad.com, η Nissanμας δείχνει το εκπληκτικό διαφημιστικό σποτ που προβλήθηκε στον πρόσφατο τελικό του Αμερικανικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου SuperBowl, όπου και  αποκαλύπτει το GT-RLMNismo.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο τελικός του SuperBowl, του Αμερικανικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, αποτελεί το πιο συνταρακτικό τηλεοπτικό γεγονός με πάνω από 110 εκατομμύρια τηλεθεατές. Ο πρόσφατος τελικός του 2015 στο SuperBowl, δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει  την ιδανική ευκαιρία για την προβολή του άκρως συναρπαστικού τηλεοπτικού σποτ “With Dad” της Nissan, όπου και αποκάλυψε το πολύαναμενόμενο Nissan GT-R LM NISMO, το αυτοκίνητο που θα τρέξει στον καλύτερο παγκοσμίως αγώνα αντοχής, Le Mans 24 Hours.

Το 2015 η Nissanθα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αγώνων Αντοχής με το NissanGT-RLMNISMO, σηματοδοτώντας τη δυναμική επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία του 24-ωρου LeMans. Στη μάχη για τη διεκδίκηση της νίκης, η Nissanπροτάσσει μια καινοτόμο προσέγγιση,  με ένα πραγματικά συναρπαστικό μοντέλο, που αποτελεί την επόμενη γενιά του NissanGT-R.

nissan 129080 1 5rs

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που πορευόμαστε πλάι στους  καλύτερους κατασκευαστές αγωνιστικών αυτοκινήτων του Κόσμου”, σχολίασε ο RoeldeVries, GlobalHeadofMarketingandBrandStrategyτης Nissan. Tα αυτοκίνητα της κατηγορίας LMP1, αποτελούν ότι καλύτερο έχουν να επιδείξουν οι κατασκευαστές σπορ μοντέλων, σε αγωνιστικό επίπεδο. Συνεπώς, για τη Nissanκαι τη NISMO, η ευκαιρία για να παρουσιάσουν μια υψηλού επιπέδου καινοτομία, δεν θα μπορούσε να μείνει ανεκμετάλλευτη.

"Αυτά τα αυτοκίνητα αντιπροσωπεύουν το αποκορύφωμα της τρέχουσας αγωνιστικής τεχνολογίας: με εκπληκτικά συστήματα ανάκτησης ενέργειας,  κινητήρες  υψηλής απόδοσης και ως προς την κατανάλωση καυσίμου, καθώς και με εξαιρετική αεροδυναμική,  τα αυτοκίνητα αυτά είναι εξαιρετικά γρήγορα  για το βάρος και την αντοχή τους”,  δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας της  NissanLMP1, BenBowlby. "Πρόκειται για αυτοκίνητα  24ώρου  αγώνα που πρακτικά καλύπτουν το σύνολο της F1 σεζόν,  σε έναν αγώνα του LeMans.”

nissan 129079

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIAπαρέχει στους κατασκευαστές τη δυνατότητα να αναπτύξουν νέες τεχνολογίες  που δύναται να εκμεταλλευτούν και στη γκάμα των συμβατικών τους μοντέλων.  Με την ενεργειακή απόδοση  να είναι το κλειδί της επιτυχίας, δεν υπάρχει μεγαλύτερη δοκιμασία για την τεχνολογία από ένα 24-ωρο αγώνα αντοχής, όπου η απόσταση που χωρίζει τον πρώτο από τον δεύτερο,  μπορεί να είναι ένα θέμα δευτερολέπτων.

nissan tab