5+1 tips για ανδρικό casual ντύσιμο

3Guys-Collection-Fall-Winter

Stay cool...stay casual!

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτονται οι άνδρες που θέλουν και μπορούν να υποστηρίξουν το street style, το οποίο δίνει πολλά point στην εμφάνισή τους και στην καθημερινή τους άνεση.

Αν το ζητούμενό σας, λοιπόν, είναι να μην περνάτε απαρατήρητοι και να αρέσετε στον εαυτό σας και στους γύρω σας, ιδού μερικά χρήσιμα tips για να....«δέσει το γλυκό»:

a) Επενδύστε σε ένα ζευγάρι παπούτσια, από ποιοτικά υλικά που μπορούν να φορεθούν και να συνδυαστούν άψογα με το σκισμένο ή το regular jean σας. Τα μονόχρωμα μποτάκια έχουν διεγείρει ήδη τις εντυπώσεις!

b) T-shirt, αγαπημένο και sexy! Φορέστε το πιο προσιτό στα γούστα σας χρώμα και αποφύγετε τα έντονα logos και τις τεράστιες στάμπες που αφαιρούν βαθμούς από το style σας.

c) Μην ξεχάσετε το ένα και μοναδικό αξεσουάρ, που κάνει έναν άνδρα να ξεχωρίζει. Το ρολόι! Φορέστε το παντού και πάντα.

roloi

Τα πιο διαδεδομένα στυλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε:

a) Όσο trendy και να φαντάζει, πότε μην σηκώνετε τον γιακά στο πουκάμισό σας. Δεν υπάρχει λόγος για κάτι ασυνάρτητο και ασύμμετρο.

b) Ακόμα και στο casual ντύσιμο, η γραβάτα έχει έναν συμπληρωματικό ρόλο στην παράσταση. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μην ξεπερνάει ποτέ το ύψος της ζώνης.

c) Αποφύγετε το καλοκαιρινό καπέλο στην μέση του χειμώνα και προτιμήστε τα πανέμορφα μάλλινα σκουφάκια, τα οποία δημιουργούν από μόνα τους ένα στυλ που σίγουρα δεν θα μείνει απαρατήρητο.

Αναμφισβήτητα το casual υπάρχει σε όλες τις ντουλάπες, είναι το «πασπαρτού» και για τους άνδρες και για τις γυναίκες.
Τολμήστε με μέτρο, νιώστε άνετοι, δώστε χρώμα στην ζωή σας μέσα από τα ρούχα σας!

Ευχαριστούμε θερμά το online κατάστημα 3guys.gr για τις χρήσιμες συμβουλές που μας δίνει! Για περισσότερα νέα πραγματοποιήστε τις εγγραφή σας στο newsletter.