Βέροια: Ανοίγει τις πύλες του την Δευτέρα το Road77

Την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 ανοίγει τις πύλες του στην Βέροια ένα νέο κατάστημα, το Road77. Βρίσκεται στην είσοδο της πόλης, απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο και οι πελάτες του μπορούν να βρουν μυρωδάτο καφέ και σνακ. Οι ιδιοκτήτες του έχουν ετοιμάσει έναν υπέροχο χώρο με εύκολη πρόσβαση με θέα την πανέμορφη Βέροια.

Ενδιάμεσος σταθμός λεωφορείων 

«Car n’ bus station» ονομάζεται ο ενδιάμεσος σταθμός λεωφορείων που θα λειτουργήσει σε λίγες μέρες στη Βέροια από το ΚΤΕΛ Ν. Ημαθίας.

Ο σταθμός δεν αφορά μόνο τη Βέροια  και την Ημαθία, αλλά είναι – όπως το λέει και η επωνυμία – ο ενδιάμεσος κόμβος που θα ενώνει οδικά τη Θεσσαλονίκη με τη Δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο και τα Ιόνια νησιά.

Στη Βέροια θα κάνουν στάση για αποβίβαση και επιβίβαση επιβατών για όσους ταξιδεύουν από και προς τη Δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο και τα Επτάνησα.

Ο νέος σταθμός βρίσκεται στην είσοδο της πόλης, λίγο πιο κάτω από τους φωτεινούς σηματοδότες στο ύψος των δικαστηρίων.

Βρίσκεται σε τελικό στάδιο διαμόρφωσης και απομένουν η αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για να δοθεί σε πλήρη λειτουργία.

Στο χώρο θα υπάρχει άνετο πάρκινγκ για λεωφορεία και ΙΧ και σύγχρονος, ευχάριστος χώρος αναμονής για τους επιβάτες με λειτουργία καφέ, γρήγορου φαγητού και βέβαια όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες.