Θέλεις το καλύτερο για την επιχείρησή σου; Μπες στον κόσμο του SAP Business One

Ο κόσμος αλλάζει και μαζί του η αγορά τόσο σε διεθνές όσο και σε εγχώριο επίπεδο. Κάθε επιχείρηση πλέον, μικρή – μεσαία – μεγάλη χρειάζεται όχι μόνο ένα αποδοτικό σχέδιο ανάπτυξης, αλλά και αυτοματοποίηση των διαδικασιών που θα βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα εκσυγχρονίζοντας ουσιαστικά τους περισσότερους από τους τομείς της επιχείρησης.

Τι είναι το λογισμικό ERP;

Το ERP είναι ένα λογισμικό που βοηθάει στην αυτοματοποίηση των εργασιών μιας επιχείρησης απλοποιώντας τι διαδικασίες που πρέπει να γίνουν.

Λειτουργεί μέσω μιας ενιαίας βάσης δεδομένων στην οποία και ενσωματώνονται οι απαιτούμενες πληροφορίες από όλους τους τομείς μιας επιχείρησης, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα διαμοιρασμού των αναγκαίων δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.

Το SAP Business One

Πρόκειται για το κορυφαίο λογισμικό ERP εξυπηρετώντας σήμερα τις ανάγκες 65.00 επιχειρήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το SAP Business One είναι ένα λογισμικό που αναπτύσσεται σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρίας την οποία καλείται να εξυπηρετήσει. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στις ανάγκες τόσο των μικρών όσο και των μεσαίων επιχειρήσεων που αναζητούν κάτι παραπάνω από τα βασικά σε μία τιμή στην οποία μπορούν να ανταποκριθούν.

Το SAP Business One στοχεύει στην αύξηση της επιχειρηματικής απόδοσης μέσω απλών εργαλείων που σχετίζονται με:

  • Χρηματοοικονομικά
  • Παραγωγή / Κατασκευή
  • Διακίνηση αγαθών
  • Επικοινωνία με πελάτες
  • Και πολλά άλλα

CRM: Ένα αποτελεσματικό εργαλείο

Η διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες είναι ένα από τα κομβικότερα σημεία πάνω στα οποία στηρίζεται η ανάπτυξη μιας εταιρίας.

Το CRM είναι ο καλύτερος τρόπος να το πετύχετε αυτό.

Τι είναι το CRM;

Το ακρωνύμιο CRM προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Customer Relationship Management, που στα ελληνικά σημαίνει Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων.

Πρόκειται για ένα λογισμικό που σας βοηθάει να δημιουργήσετε καλύτερες σχέσεις με τους πελάτες σας αυξάνοντας της εμπιστοσύνη τους προς εσάς, να μειώσετε το κόστος και να αυξήσετε το κέρδος της επιχείρησής σας.

Για δωρεάν παρουσίαση του SAP Business One, εμπιστευθείτε τους ειδικούς της Gvision.