Μπαταρίες για όλα τα οχήματα, ανταλλακτικά & αξεσουάρ Καψάλης Νίκος στον Κοπανό Νάουσας

Ο Νίκος Καψάλης είναι ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων με πολυετή εμπειρία εργασίας στην αντιπροσωπεία της TOYOTA στην Καβάλα. Η δουλειά του χαρακτηρίζεται από τιμιότητα, υπευθυνότητα, άριστη εξυπηρέτηση και συνεχής προσπάθεια για εξέλιξη προσπαθώντας να συμβαδίζει πάντα με τις τεχνολογικές απαιτήσεις της εποχής.

Ξεκινώντας όμως με μικρά βήματα, λόγω πάντα της δύσκολης εποχής που διανύουμε, άνοιξε ένα μικρό κατάστημα στον Κοπανό Νάουσας, όπου ο πελάτης μπορεί να προμηθευτεί αξεσουάρ για το αυτοκίνητό του όπως υαλοκαθαριστήρες, πατάκια, καλύμματα θέσεων, καλύμματα τιμονιού, πόμολα ταχυτήτων, αλυσίδες και σακούλες για τις ρόδες των αυτοκινήτων, μπουλωνόκλειδα, φιλτρόκλειδα, σταυρόκλειδα κτλ., κεραίες, φαρμακεία, λάμπες, φανάρια, φαρμακεία, τρίγωνα, ακόμα και αυτοκόλλητα σήματα!

Ο πελάτης μπορεί να βρει στο κατάστημα Νίκος Καψάλης ότι χρειάζεται για το αυτοκίνητό του! Σε περίπτωση έλλειψης κάποιου προϊόντος μπορεί να γίνει άμεσα παραγγελία!

Εννοείται ότι ως ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων ο Νίκος Καψάλης διαθέτει στο κατάστημά του εξειδικευμένα ανταλλακτικά όσον αφορά το ηλεκτρολογικό μέρος του αυτοκινήτου. Όπως ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ για αυτοκίνητα και τρακτέρ κυρίως, αλλά κατόπιν παραγγελίας μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα και φορτηγά, ΡΑΔΙΟ-CD, ΟΘΟΝΕΣ MULTIMEDIA, ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥΣ.

Τα τελευταία προϊόντα διατίθενται κυρίως κατόπιν παραγγελίας, ενώ στο κατάστημα υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε μπαταρίες!

Και βέβαια μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη παρουσιαστεί!

Η επιχείρηση διαθέτει σελίδα στο facebook www.facebook.com/nikoskapsalis.m

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983 298 357

Ερμού 81, Κοπανός Νάουσας