Logo

Μόνωση ταράτσας όλο το χρόνο με τα καλύτερα υλικά της αγοράς

Οι μονώσεις ταρατσών μπορούν να γίνουν όλες τις εποχές του χρόνου, αρκεί να υπάρχει μεγάλη εμπειρία και τα υλικά να είναι ποιοτικά, ανθεκτικά και κατάλληλα για την εκάστοτε ταράτσα. Τα ασφαλτόπανα είναι τα πιο διαδεδομένα υλικά με τα οποία γίνεται η μόνωση στην ταράτσα και η εφαρμογή τους συμβάλλει στην συνολική προστασία της ταράτσας.

Διαλέξτε υλικά μόνωσης από τη Macon για να έχετε όλα τα πλεονεκτήματα:

  • Παρέχεται άριστη πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια από μπετόν μέχρι και άσφαλτο ή μάρμαρα
  • Άριστη ευκαμψία που μπορεί να μπορεί να ακολουθεί κάθε χαρακτηριστικό
  • Μεγάλη προστασία από το νερό, ακόμα και αν τα νερά μετά από βροχή λιμνάζουν
  • Είναι ανθεκτικά τα υλικά τόσο στην ηλιακή ακτινοβολία όσο και σε όλες τις καιρικές συνθήκες
  • Είναι διαπερατό στους υδρατμούς

Οι μονώσεις και θερμομονώσεις μπορούν να γίνουν εύκολα, με ταχύτητα εξοικονομώντας ενέργεια. Επιπλέον έχει χαμηλό βάρος και προσφέρει αντισεισμικότητα στο σπίτι.

Για να γίνει σωστά η δουλειά, χρειάζεται μία καλή προεργασία

Θερμομόνωση

Τοποθετούνται πλάκες μεγάλης πυκνότητας, ώστε να διασφαλιστεί η βατότητα της ταράτσας. Ανάλογα με το πάχος καθορίζεται και η τιμή. Τα ασφαλτόπανα και όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν επιλέγονται από ειδικό προσωπικό.

Στεγάνωση

Εδώ εφαρμόζεται μία ελαστική μεμβράνη που χαρακτηρίζεται από τεράστια πρόσφυση. Η δημιουργία των ρωγμών εμποδίζεται και η διαδικασία ολοκληρώνεται, όταν έχουν εφαρμοστεί τα κονιάματα.

Βατότητα

Αν χρησιμοποιείτε την ταράτσα, τότε είναι πολύ σημαντικό να εξασφαλίσετε την βατότητά της. Σε αυτή την περίπτωση τοποθετούνται απευθείας πλακίδια για να μπορούν να τοποθετηθούν τραπέζια, καρέκλες, ψησταριές κ.α.

Η εταιρεία Macon σας προσφέρει μία τεράστια ποικιλία υλικών -ασφαλτόπανα και άλλα- τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε εργασία μόνωσης, στεγανοποίησης και θερμοπρόσοψης. Εκτός από στεγανοποίηση, μπορείτε να βρείτε και υλικά για ξηρά δόμηση και υλικά στέγης.

Μπείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας, από εδώ! Αποστολές υλικών σε όλη την Ελλάδα.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb