Logo

Επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού από το Νο1 e-shop - Τιμές Χονδρική & Μεγάλη διαθεσιμότητα

Κάθε επαγγελματικός χώρος έχει απαιτήσεις ως προς την καθαριότητα και την υγιεινή, αφού οι εργαζόμενοι σε αυτόν μπορεί να ξεπερνούν τους 100! Εάν είστε λοιπόν επαγγελματίας και θέλετε να εξασφαλίσετε ότι ο χώρος σας θα είναι καθαρός 24 ώρες το 24ωρο για τους εργαζόμενους και τους πελάτες σας, επικοινωνήστε με την 1Services και θα βγείτε κερδισμένοι!

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να βρείτε την τεράστια ποικιλία από επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού όλων των κατηγοριών, σε τιμές χονδρική.

                                                          Super Προνόμια

Δωρεάν μεταφορικά

Κερδίζετε δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής που είναι από 59,99€ και άνω. Σαν επαγγελματίες, με μαζικές αποστολές, πάντα θα εξασφαλίζετε δωρεάν μεταφορικά.

Παράδοση εντός 48 ωρών

Όσο μεγάλη και να είναι η παραγγελία σας, έρχεται στην πόρτα σας το περισσότερο σε 48 ώρες, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Πληρωμή με κάθε τρόπο και δική σας διευκόλυνση

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με αντικαταβολή, είτε με κατάθεση στην τράπεζα, είτε με πιστωτική/χρεωστική και με δυνατότητα άτοκων δόσεων.

Ποιότητα προϊόντων

Εδώ και τόσα χρόνια έχουμε φροντίσει να σας προσφέρουμε προϊόντα που είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από διάφορους φορείς που προστατεύουν την υγεία σας.

Μία online βόλτα στην ποικιλία 1Services

Απορρυπαντικά για όλους τους χώρους και για κάθε επιφάνεια, απ’ όποιο υλικό και να είναι φτιαγμένη είναι στη διάθεσή σας.

Επίσης θα βρείτε όλα τα είδη καθαρισμού, δηλαδή τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να καθαριστεί η κάθε επιφάνεια.

Επόμενος σταθμός τα χαρτικά-αναλώσιμα, που μπορείτε να τα βρείτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας και διάφορα αναλώσιμα.

Τέλος, έχετε στη διάθεσή σας και πολλά από τα επαγγελματικά μηχανήματα ή τον εξοπλισμό καθαρισμού που χρειάζεστε.

Αγοράστε online, με πολλά προνόμια! Πλέον δεν χρειάζεται να σπαταλάτε χρόνο, αλλά με ένα κλικ έχετε όλα τα προϊόντα της υγιεινής του χώρου σας, άμεσα και εύκολα.

Μπείτε στο online κατάστημα και ανακαλύψτε επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού 1Services σε super τιμές!

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb