Logo

Βιολογικό λάδι & Βιολογικά όσπρια: Γεμίστε τα ντουλάπια σας με τα πιο αγνά τρόφιμα!

Λίγες χώρες έχουν το προνόμιο να παράγουν λάδι και μάλιστα πάνω από 80% να είναι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο! Στην χώρα μας συμβαίνει και με το παραπάνω, καθώς η παραγωγή όχι μόνο πάει πολύ καλά, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί αύξηση των πωλήσεων και στο βιολογικό λάδι, το οποίο όπως όλα τα βιολογικά προϊόντα έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Το λάδι αποτελεί την βάση της μεσογειακής διατροφής και για την Ελλάδα εκτός από μία τεράστια πηγή εσόδων αποτελεί και προϊόν με πολιτιστική κληρονομιά αιώνων.

Γνωρίστε καλύτερα το βιολογικό λάδι από το online κατάστημα Agrolicious!

To εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Λακωνίας, είναι ένα σκεύασμα που θα γεύεστε μαζί με σαλάτες και ψητά κα ό,τι άλλο τραβάει ο όρεξή σας. Οι ελιές μαζεύονται με ψυχρή έκθλιψη, τον βαρύ χειμώνα με πολύ μεγάλη προσοχή. Γεύση ήπια, οξύτητα χαμηλή! Θέλετε να το δοκιμάσετε; Πατήστε εδώ.

  • Το EXTRA παρθένο ελαιόλαδο έχει οξύτητα 0,8% και είναι ένα ελαιόλαδο, με τέλειο άρωμα και γεύση. Η παραγωγή του βασίζεται στην πρώτη έκθλιψη των ελιών με μηχανική μέθοδο.

Δοκιμάστε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Αρχαίας Ολυμπίας

Πολυβραβευμένο προϊόν που έχει προέλθει από τους ελαιώνες της Αρχαίας Ολυμπίας. Μία τέλεια επιλογή για να συντροφεύει τόσο τα κρύα όσο και τα ζεστά πιάτα. Το γυάλινο μπουκάλι στο οποίο εμπεριέχεται προστατεύεται από τον ήλιο και όλες τις ακραίες συνθήκες περιβάλλοντος. Βρείτε το εδώ σε γυάλινο μπουκάλι ή σε συσκευασία λευκοσιδήρου.

Βιολογικά όσπρια και ζυμαρικά

Τα βιολογικά όσπρια θεωρούνται υπερτροφές και σίγουρα πρέπει να τα εντάξετε στην διατροφή σας για να προσλαμβάνετε τις εξαιρετικές πρωτεΐνες τους. Τα πιο γνωστά είναι τα φασόλια, οι φακές, τα ρεβίθια, η φάβα.

Προγραμματίστε τα 2 φορές την εβδομάδα!

Βρείτε μοναδικά βιολογικά προϊόντα για κάθε μέρα που θα προσθέσουν εξαιρετική ποιότητα στην διατροφή σας!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Agrolicious είναι κοντά σας.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb