Logo

Τι είναι ο ζεόλιθος;

Τι είναι ο ζεόλιθος;

Πρόκειται για ένα φυσικό πορώδες υλικό με τεράστια ιόντα ανταλλακτική ικανότητα χάρη στην οποία μπορεί να καθαρίζει τον οργανισμό δεσμεύοντας μέταλλα και οργανικές ενώσεις.

Το όνομά του το πήρε από τα αρχαία Ελληνικά, Ζέω = βράζω και Λίθος = πέτρα. Η χρήση του μάλιστα είναι διαδεδομένη σε όλη την Ασία καθώς χρησιμοποιείται 800 χρόνια τώρα στην παραδοσιακή ιατρική για την συνολική υγεία και ευεξία.

Ο Ελληνικός φυσικός ΖΕΟΛΙΘΟΣ έχει την ικανότητα δέσμευσης βακτηριών, αερίων, ανόργανων, οργανικών και οργανομεταλλικών ενώσεων, ρυθμίζει προς το ουδέτερο το ph των υδάτων και εμπλουτίζει τα ύδατα με οξυγόνο.

Η ορυκτολογική του σύσταση και οι φυσικοχημικές ιδιότητες καθιστούν τον ελληνικό ΖΕΟΛΙΘΟ το καταλληλότερο υλικό για πολυάριθμες και πολύμορφες περιβαλλοντικές, κτηνοτροφικές και αγροτικές εφαρμογές.

"Η εταιρία μας είναι η μοναδική παγκοσμίως που κατάφερε να ενσωματώσει τον ζεόλιθο σε υγρή μορφή, έπειτα από ειδική-πρωτοποριακή επεξεργασία, σε όλη την γκάμα των καθαριστικών μας.

Πετυχαίνοντας αυτό δώσαμε τεραστία δύναμη στην δράση των καθαριστικών μας χωρίς επιπλέον χημικά πρόσθετα και χωρίς να ανεβάζουμε το ph τους για να τα ισχυροποιήσουμε.

Ο ΖΕΟΛΙΘΟΣ μας, αυτό το πολύτιμο ορυκτό αγαθό, κατάφερε εμπεριέχοντας τον στα καθαριστικά μας να τα κάνει φιλικά προς το περιβάλλον, και άκρως ακίνδυνα για τον άνθρωπο κατά την χρήση τους.

Διασπά τις οσμές εξ’ ολόκληρου και φροντίζει για ένα υγιεινό περιβάλλον", αναφέρουν οι υπεύθυνοι της Kärcher Βέροιας.

Kärcher │ Πρωτοψάλτης Θ. & Δ. Ο.Ε.
Τηλ. 2331021437
http://wash-tools.gr
www.pliroforiodotis.gr/karcher
Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb