Πασχαλινή έκθεση του ΕΕΕΕΚ Νάουσας

Από το ΕΕΕΕΚ Νάουσας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Νάουσας (Ε.Ε.Ε.ΕΚ) σχολείο της δευτεροβάθμιας ειδικής εκπαίδευσης στο πλαίσιο της επαγγελματικής κατάρτισης που προσφέρει στους μαθητές του, λειτουργεί εργαστήρι κηροπλαστικής, αποτέλεσμα είναι η δημιουργία πασχαλινών λαμπάδων.

Ο πολιτιστικός σύλλογος «Εύξεινος Λέσχη» Ειρηνούπολης με απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου σε μια προσπάθεια υποστήριξης των μαθητών με ειδικές ανάγκες προθυμοποιήθηκε να εκθέσει στις εγκαταστάσεις του τις δημιουργίες μας. Από τη Παρασκευή 09 Μαρτίου μπορείτε να επισκεφτείτε την έκθεση μας στο χώρο του συλλόγου, έως και τις 30 Μαρτίου 2018.

Υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης των μαθητών των σχολείων της Ειρηνούπολης μετά από συνεννόηση με τους υπευθύνους του πολιτιστικού συλλόγου κ.κ. Καραμανλή Δέσποινα τηλ. 6972289713, Ιωακειμίδης Παναγιώτης τηλ. 6983030150.

Διαρκής έκθεση των δημιουργιών μας υπάρχει στο χώρο μας Αγίου Νικολάου 59200 Νάουσα, όπου σχολεία και πολίτες κατόπιν ραντεβού στο 2332028151 Διευθύντρια κ. Ασλανίδου Άννα μπορούν να ξεναγηθούν.

Επίσης, όσα σχολεία ΠΕ & ΔΕ του ευρύτερου Δήμου Νάουσας επιθυμούν να πραγματοποιήσουμε παρουσίαση του εργαστηρίου κηροπλαστικής και των κατασκευών του στο χώρο τους, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.