Logo

FMS - Προμηθεύει κάθε εταιρία με βασικά είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής

Οργανώστε τον επαγγελματικό σας χώρο με ό,τι σχετίζεται με την υγιεινή και την οργάνωση. Η εταιρεία FMS εδώ και χρόνια προμηθεύει ένα μεγάλο μέρος των ελληνικών εταιρειών με προϊόντα ανάγκης, σε χαμηλές τιμές.

 

Μέσα από το e-shop μπορείτε παραγγείλετε μαζικά από όλες τις κατηγορίες, τα είδη που χρειάζεστε. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές από τις καλύτερες προσφορές:

ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΙΝΟΧ ΜΕ ΠΕΝΤΑΛ

Οι κάδοι απορριμμάτων μπάνιου και κουζίνας είναι απαραίτητοι σε κάθε εργασιακό χώρο. Η inox προσφέρει κάδους με ουδέτερο design, υψηλή ποιότητα υλικών και επαγγελματικό μέγεθος για μεγάλη χωρητικότητα, που σας λύνουν τα χέρια στον χώρο εργασίας. Έρχονται στον χώρο σας σε 2-4 εργάσιμες μέρες. Παραγγελίες άμεσα, σε όσα τεμάχια χρειάζεστε.

Πλαστικός κάδος με παλλόμενο καπάκι

Μεταφέρεται πανεύκολα, ο σκελετός του είναι ελαφρύς και τοποθετείται οπουδήποτε χρειάζεστε έναν ακόμα κάδο. Με το κλασικό παλλόμενο καπάκι για περισσότερη ευκολία. Βρείτε το με ένα κλικ σε προνομιακή τιμή.

Η FMS προσφέρει πλούσια ποικιλία σε ρολό χαρτί κουζίνας από 100% φυσική χαρτομάζα όπως και χειροπετσέτες σε τιμές λιανικής και χονδρικής για να καλύψει τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού ή επιχείρησης.

ΧΕΙΡΟΠΕΤΣΕΤΑ/ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ HANDY

Χαρτί κουζίνας για επιτραπέζια συσκευή ελεγχόμενης ροής σε αποκλειστική προσφορά. Σε ένα εργασιακό περιβάλλον, το χαρτί υγείας τελειώνει γρήγορα, αφού η χρήση του είναι πολύ μεγάλη, γι’ αυτό σας προτείνουμε την συσκευασία των 6 τεμαχίων σε πολύ καλή προσφορά. Πατήστε για να μεταφερθείτε στο προϊόν.

ΡΟΛΟ ΧΕΙΡΟΠΕΤΣΕΤΑΣ 2Φ ΛΕΙΟ

Η ιδανική πρόταση για βιομηχανίες, μεγάλες εταιρείες και κοινόχρηστους χώρους σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία κ.α. Τα ρολά maxi αποτελούνται από 100% φυσική χαρτομάζα και φύλλα ανά ρολό, 900 διπλά. Η συσκευασία των δύο ρολών είναι πολύ οικονομική. Βρείτε την εδώ μόνο με 6,80€.

Χρειάζεται και εσείς να προμηθευτείτε χαρτί κουζίνας, κάδους απορριμμάτων και προϊόντα που αφορούν διαφορετικές κατηγορίες όπως την οργάνωση γραφείου; Μπείτε στην ιστοσελίδα Facility Management Services και ανακαλύψτε τις προσφορές τελευταίας στιγμής σε όσα προϊόντα σας ενδιαφέρουν.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb