Logo

Εξοπλισμός μαζικής εστίασης - Απλές συμβουλές για να τον επιλέξετε

Ο εξοπλισμός μαζικής εστίασης είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια που πρέπει να επιλέξετε για να ολοκληρώσετε το κατάστημά σας και την επαγγελματική συλλογή σας. Οι inox κατασκευές από τότε που ανακαλύφθηκαν μονοπωλούν το ενδιαφέρον και προτείνονται απ’ όλους τους κατασκευαστές για την αντοχή και την ποιότητά τους. Ανάμεσά τους δεσπόζουν οι καταψύκτες, τα ανοξείδωτα ερμάρια, οι πάγκοι εργασίας και πολλά ακόμα προϊόντα που μπορούν να προσφέρουν λειτουργικότητα και χρηστικότητα στον χώρο.

Μερικές συμβουλές θα σας λύσουν τα χέρια:

Στυλ και design

Σε κάθε χώρο εστίασης είναι σημαντικό τόσο το πίσω κομμάτι της κουζίνας, με κατασκευές λειτουργικές, όσο και το «πρόσωπο» του μαγαζιού. Αυτό δεν είναι άλλο από το στυλ που θα επιλέξετε στα έπιπλά σας και σε όλα τα διακοσμητικά σας είδη.

Επιλέξτε έναν εξοπλισμό που θα αξιοποιεί τον ανεκμετάλλευτο χώρο και προσπαθήστε να μείνετε πιστοί σε ένα στυλ.

Εξοπλισμός

Η Νο1 λύση στον εξοπλισμό, είναι το Stock House Center. Οι inox κατασκευές, τα ερμάρια, οι λάντζες και οι καταψύκτες βρίσκονται σε πολύ χαμηλές τιμές και μπορεί ο κάθε επαγγελματίας να τα βρει καινούργια και μεταχειρισμένα. Μερικά προϊόντα που θα βρείτε:

Καταψύκτες μπαούλο

Οι καταψύκτες μπαούλα χαρακτηρίζονται από την απίστευτη απόδοσή και τη μεγάλη χωρητικότητά , είναι από τις πιο χρηστικές κατασκευές που μπορείτε να βρείτε. Οι καταψύκτες μπαούλα που θα βρείτε στην μεγάλη ποικιλία έχουν μόνωση πολυουρεθάνης, διαθέτουν κλειδαριά και είναι η καλύτερη πρόταση για κάθε προϊόν. Αξιολογήστε την συχνότητα χρήσης τους και στην συνέχεια επικοινωνήστε με το ειδικό προσωπικό του Stock House Center.

Δώστε έμφαση στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Συγκροτήστε την κουζίνα του εστιατορίου ή της καφετέριας προϊόντα που πρόκειται να σας χαρίσουν επιπλέον λειτουργικότητα και αυτονομία. Οι βραστήρες ζυμαρικών, οι θερμαντήρες, οι φριτέζες οι επαγγελματικοί φούρνοι μικροκυμάτων είναι μερικά από τα πιο σημαντικά εργαλεία.

Για περισσότερα προϊόντα, δείτε εδώ.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb