Δημιουργήστε το πιο ζεστό και cozy υπνοδωμάτιο με 3 κινήσεις

Τον χειμώνα η κρεβατοκάμαρά σας είναι πιο γεμάτη, πιο χουχουλιάρικη και πιο άνετη! Το κρεβάτι σας γεμίζει με παπλώματα, κουβέρτες, κουβερλί, σεντόνια και διακοσμητικά μαξιλάρια που συμμετέχουν στην δημιουργία ενός ιδανικού χώρου.

Δεν χρειάζεστε κάτι ακριβό για να μπορέσετε να χαλαρώσετε σπίτι σας, αυτό που χρειάζεστε είναι να είστε ο εαυτός σας όταν διαλέγετε το χειμωνιάτικό σας πάπλωμα, ώστε η ζεστασιά του μετά από μία κουραστική ημέρα να είναι η απόλυτη ξεκούραση.

Το online κατάστημα ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ μοιράζεται μαζί σας μερικές ιδέες για να αγοράσετε τα πιο in fashion και χαρούμενα παπλώματα, σεντόνια και κουβερλί για τον ύπνο σας.

Πούπουλα - Ο ιδανικός σύμμαχος για τις κρύες νύχτες

Ανακαλύψαμε για εσάς ένα πάπλωμα ελαφρύ, ζεστό, ευρύχωρο, ευέλικτο και ποιοτικό όσο χρειάζεστε ανάλογα με την εποχή. Το πάπλωμα 4 εποχών της Anna Riska μπορεί να σας σκεπάσει από τον Οκτώβριο ως τον Απρίλιο μοναδικά! Αποτελείται από ένα φθινοπωρινό πάπλωμα με μικρή θερμική απόδοση, το οποίο ενισχύεται τους κρύους μήνες με ένα πιο βαρύ, το οποίο έχει θερμική απόδοση 13.5 TOG. Αποτελείται από 100% cotton percale και έχει εσωτερικό γέμισμα από 90% πούπουλο και 10% φτερό χήνας. Σε μοναδική τιμή, με δωρεάν μεταφορικά. Βρείτε το με ένα κλικ, σε έκπτωση -11%.

Σετ σεντόνια king size LOLITA, KENTIA

Επιβλητικά και floral! Αυτές οι τάσεις πρόκειται να «φορεθούν» στο κρεβάτι σας φέτος, δίνοντας έναν μοντέρνο τόνο αισιοδοξίας. Το μοναδικά απαλό ύφασμα και η ασυναγώνιστη ποιότητα της ΚΕΝΤΙΑ θα σας εντυπωσιάσουν. Το σετ σεντονιών Lolita είναι ό,τι πρέπει για να είστε άνετοι στο διπλό κρεβάτι σας. Και μην ξεχνάτε: 100% combed cotton satin 200 tc, είναι η πασίγνωστη ποιότητα της ΚΕΝΤΙΑ που πρέπει να δοκιμάσετε. Δείτε το σετ εδώ. Στον χώρο σας σε λίγες ώρες!

Κουβερλί 100% microfibre σε προσφορά

Μόνο με 31,36€ γίνεται δικό σας το κουβερλί της ΚΕΝΤΙΑ, το οποίο μπορεί να στολίσει το κρεβάτι σας. Συνδυάστε το με μαξιλάρια décor για να χαρίσετε μία πινελιά άνεσης και οικειότητας στο υπνοδωμάτιο. Διαχρονικό και αισιόδοξο μοτίβο, που θα φέρει το μπλε της θάλασσας στον χώρο ακόμα κι αν έξω χιονίζει!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ θα γίνει ο αγαπημένος σας σταθμός για τα λευκά είδη που χρειάζεται το σπίτι σας όλες τις εποχές του χρόνου όποιο κι αν είναι το στυλ σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε την μεγάλη ποικιλία και να επιλέξετε ανάμεσα σε λευκά είδη κρεβατοκάμαρας, σαλονιού, παιδικού δωματίου και κουζίνας.

  • Άτοκες δόσεις για αγορές συγκεκριμένου ποσού
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Επώνυμα είδη
  • Δωρεάν μεταφορικά (άνω των 69€)
  • 10% έκπτωση στην πρώτη αγορά

ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ: Η Νο1 επιλογή σας στα λευκά είδη!