Logo

Πάρκινγκ στην Αθήνα - Πως θα βρείτε ακόμα και τις ώρες αιχμής εύκολα και γρήγορα

Κάθε πρωί ξεκινάτε για τη δουλειά και πάτε προς το κέντρο της Αθήνας ή στον Πειραιά; Πόσο χρόνο σας «τρώει» το parking μέσα στην μέρα; Οι περισσότεροι οδηγοί αναγκάζονται να κάνουν πολλούς κύκλους πριν τελικά καταλήξουν στην δουλειά τους και είτε παρκάρουν πολύ μακριά από την εργασία τους είτε παρκάρουν σε μέρος που μπορεί και να τους γράψει η τροχαία. Πείτε τέλος σε αυτό το πρωινό στρες!

Πως θα απαλλαγείτε από αυτό το άγχος; Υπάρχουν σε διάφορα μέρη στο κέντρο της Αθήνας -για παράδειγμα Αμπελόκηποι- και στον Πειραιά πολλά πάρκινγκ με πακέτα που συμφέρουν για κάθε ΙΧ.

Μην σας απασχολεί καθόλου που θα παρκάρετε το αυτοκίνητό σας! Κάθε μέρα θα σας περιμένει η δική σας θέση με πολύ λίγα μηνιαία έξοδα.

Το parking paradise βρίσκεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, με πολύ έμπειρους συνεργάτες που θα αναλάβουν το αυτοκίνητό σας και θα φροντίσουν να είναι ασφαλές όσο διάστημα και να παραμείνει.

Τα πάρκινγκ είναι είτε υπαίθρια είτε υπόγεια και ισχύουν ειδικές προσφορές για τους υπαλλήλους και τους κατοίκους που εργάζονται ή μένουν σε κοντινή απόσταση από το parking.

Ποιες είναι οι προσφορές;

  • Ολοήμερη και μηνιαία προσφορά σε υπαίθριο και στεγασμένο parking στον Πειραιά και στην Αθήνα με 25% έκπτωση.
  • Οι ιατροί και οι υπάλληλοι των νοσοκομείων Ερυθρός Σταυρός, Ερρίκος Ντυνάν ή Ιατρικό Αθηνών, στους Αμπελόκηπους μπορούν να αξιοποιήσουν τις ειδικές προσφορές που ισχύουν
  • Αποκλειστικά για δικηγόρους, μπορείτε να εξασφαλίζετε μόνιμη θέση parking στην οδό Ζωοδόχου Πηγής 2Α και Ακαδημίας 68Α

Μπείτε στην ιστοσελίδα των parking Αθήνας και Πειραιά από εδώ και δείτε τις ακριβείς τοποθεσίες. Μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.

Πλέον μπορείτε να είστε ξέγνοιαστοι για το που θα αφήσετε το αυτοκίνητό σας, αφού ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος είναι το Paradise Parking!

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb