Logo

Πως θα επιλέξετε την εταιρεία που θα σας τοποθετήσει το ασανσέρ

Πολλές από τις εταιρείες ανελκυστήρων εφαρμόζουν συστήματα στα ασανσέρ, τα οποία μπορεί να μην ταιριάζουν σε όλα τα πολυώροφα κτήρια ή μπορεί να εφαρμόζουν συστήματα τα οποία δεσμεύουν τους κατόχους σε μία αποκλειστική εταιρεία συντήρησης. Όπως και να έχει το ασανσέρ είναι μία επένδυση που είναι πλέον αναγκαία για τα κτήρια. Εξυπηρετεί όλους τους διαμένοντες και παρέχει μία σημαντική διευκόλυνση και βοήθεια και κατά την μεταφορά αντικειμένων.

Οι ανελκυστήρες έχουν βελτιωθεί τεχνολογικά τα τελευταία χρόνια και πολλές εταιρείες έχουν εξειδικευτεί στην πώλησή τους. Για να μπορέσετε να βρείτε την καλύτερη εταιρεία, πρέπει να σκεφτείτε πολλές παραμέτρους και να προσέξετε κάποια σημαντικά σημεία.

  • Ζητήστε γραπτή εγγύηση σχετικά με τον ανελκυστήρα και όλους τους τρόπους λειτουργίας του. Δηλαδή αν φέρει συστήματα κλειδώματος, τηλεφωνικής παρακολούθησης ή πιο απλές λειτουργίες.
  • Όπως έχει αποδειχθεί, τα ευρωπαϊκά προϊόντα είναι τα καλύτερα και τα πιο αναγνωρισμένα. Τα συστήματα αυτά παρέχουν για πολλά χρόνια ασταμάτητη λειτουργία και ανάλογα με τη μελέτη που έχει γίνει στον χώρο σας, επιλέγονται με βάση αυστηρά κριτήρια.

Υπηρεσίες που παρέχει η Thivaios Lift

Με εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες, η εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια παρέχει υπηρεσίες που ξεκινούν από την μελέτη και φτάνουν μέχρι την προκαθορισμένη συντήρηση των ανελκυστήρων που έχουν εγκατασταθεί.

Η μελέτη γίνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση από ειδικό τεχνίτη του χώρου, προτείνοντάς σας ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις ανάγκες σας.

Για την εγκατάσταση, η ομάδα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, τηρεί όλους τους κανόνες ασφαλείας που απαιτούνται από την ευρωπαϊκή οδηγία, προσφέροντας μάλιστα 10 χρόνια εγγύηση για κάθε ασανσέρ.

Τέλος, το έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει και τον εκσυγχρονισμό του ανελκυστήρα, ώστε να είναι πλήρως εναρμονισμένος με τον φέροντα οργανισμό.

Πάρτε προσφορά από τους καλύτερους. Η εταιρεία Thivaios Lift σας προσφέρει 24ωρη τεχνική υποστήριξη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κατασκευές ασανσέρ-ανελκυστήρα σε Αθήνα πατήστε εδώ και για τις τιμές καλέστε στο 210 8652167.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb