2+1 μποτάκια και μπότες για να ταιριάξετε τα Xmas outfits

Το φετίχ πολλών γυναικών είναι τα παπούτσια, σε αντίθεση με τα ρούχα. Είναι ένα στοιχείο που μπορεί να στολίσει την εμφάνιση. Άλλες γυναίκες δίνουν έμφαση στο τακούνι, άλλες στο υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο, άλλες αποκλειστικά στο χρώμα κ.τ.λ.

Το Shoemart φρόντισε να συγκεντρώσει για εσάς πανέμορφα σχέδια σε γυναικεία μποτάκια και μπότες που θα συνοδεύσουν τόσο τα casual όσο και τα πιο βραδινά outfits του χειμώνα.

Η μόδα έρχεται και φεύγει αλλά μερικά σχέδια παραμένουν διαχρονικά, υποστηρίζοντας κλασικά και μοντέρνα φορέματα και outfits. Πριν λοιπόν βιαστείτε να επιλέξετε ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις παρακάτω και επιλέξτε σε super τιμές τα πιο ιδιαίτερα σχέδια.

Κάτι από γούνα επιβάλλεται στο καταχείμωνο!

Η γούνα είναι ένα κατεξοχήν αξεσουάρ που προορίζεται για χειμώνα και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά χρώματα και σχέδια. Τα γκρι μποτάκια αστραγάλου με γούνα γυριστή θα σας κρατήσουν στυλάτες και ζεστές όλη τη μέρα! Φορέστε τα με φούστα και με παντελόνι. Στο εσωτερικό μέρος διαθέτουν φερμουάρ για να μπορείτε να ρυθμίζετε την εφαρμογή τους.

Μποτάκια σε μπορντώ

Αν δεν φορέσετε το μπορντώ τα Χριστούγεννα πότε θα το φορέσετε; Είναι το χρώμα του ρεβεγιόν και το shoemart σας το προτείνει με φιόγκο στο πίσω μέρος για να είναι sexy με καλσόν στο χρώμα του ποδιού.

Ανατρεπτικές μπότες

Μείνετε μέσα στην μόδα με τις ψηλές μαύρες μπότες μέχρι κάτω από γόνατο. Ταιριάζουν με κάθε σας επιλογή και μπορούν να συνοδεύσουν τόσο μία casual όσο και μία formal εμφάνιση. Από Suede με πάτο από μαξιλαράκι και ελαστική σόλα. Άνετες σε κάθε σας βήμα. Βρείτε τις μόνο με 31,20€!

Μπότες over-the-knee

Και φέτος έχουν την τιμητική τους. Σας ζεσταίνουν και σας προσφέρουν το απόλυτο στυλ. Μία πολύ κομψή πρόταση για εσάς που δεν θέλετε να φορέσετε τακούνι αλλά θέλετε να είστε sexy. Σε camel από εδώ, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Βρείτε στο Shoemart τα καλύτερα γυναικεία παπούτσια της αγοράς. Τώρα, εν μέσω του Χειμώνα, επιβάλλεται ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια!