Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο laser εκτυπωτή για το γραφείο

Ο ιδανικός εκτυπωτής για τις ανάγκες του γραφείου σας δεν είναι ούτε ο πιο ακριβός ούτε ο πιο δημοφιλής της αγοράς, αλλά εκείνος που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της δουλειάς σας.

Εφόσον αναζητάτε έναν εκτυπωτή για το γραφείο και θέτετε ως προϋπόθεση την ταχύτητα στην εκτύπωση εγγράφων, δείτε στη συνέχεια γιατί αξίζει να επιλέξετε μία εκτυπωτική συσκευή laser τεχνολογίας και ακόμη, μερικές προτάσεις για τους καλύτερους εκτυπωτές laser για γραφείο, με κριτήριο την αναλογία ποιότητας - τιμής, από τους ειδικούς του websupplies.gr.  

Γιατί χρειάζεστε έναν laser εκτυπωτή για το γραφείο σας

Οι laser εκτυπωτές φημίζονται για την οικονομία, την ταχύτητα, την ποιότητα και τη μνήμη που παρέχουν.

Είναι εξαιρετικά οικονομικοί στην εκτύπωση, αφού ένα toner αρκεί για χιλιάδες σελίδες εκτύπωσης. Ξεπερνούν εντυπωσιακά σε ταχύτητα τους εκτυπωτές Inkjet παράγοντας μέχρι και 60 σελίδες ανά λεπτό! Το toner επιπλέον, εγγυάται άρτιο αποτέλεσμα εκτύπωσης, δεν ξεραίνεται -όπως συμβαίνει με το μελάνι των Inkjet- και δεν αλλοιώνεται μέχρι την επόμενη εκτύπωση. Αλλά και δύνανται να ανταποκριθούν στις ανάγκες πολλών χρηστών ταυτόχρονα, καθώς διαθέτουν αρκετά μεγάλη μνήμη.

Να είστε προετοιμασμένοι ωστόσο για το κόστος μιας laser εκτυπωτικής συσκευής, ειδικά έγχρωμης, καθώς είναι υψηλότερο σε σχέση με της inkjet. Γενικότερα, έχετε κατά νου ότι ο laser εκτυπωτής είναι ιδανικός για εκτύπωση εγγράφων αλλά δεν αποδίδει την ίδια ποιότητα στην εκτύπωση φωτογραφιών.

Προτάσεις για ποιοτικούς εκτυπωτές για γραφείο

O εκτυπωτής Laser Οki B412DN είναι κατάλληλος για τις ανάγκες του γραφείου σας και παρέχει ασπρόμαυρες εκτυπώσεις με χρόνο 35 σελίδες ανά λεπτό. Πραγματοποιεί αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και μπορεί να εξυπηρετήσει τις εργασίες πολλών χρηστών.

Ο εκτυπωτής HP Mono Laserjet Pro M203dn θα σας λύσει τα χέρια στο γραφείο και την επιχείρηση, με ταχύτητα που φτάνει τις 28 σελίδες ανά λεπτό. Ο συμπαγής εκτυπωτής laser της HP είναι πραγματικά σχεδιασμένος για απόδοση.

Με ταχύτητα εκτύπωσης 28 σελίδων το λεπτό και γρήγορη εμφάνιση πρώτης σελίδας σε 8,5 δευτερόλεπτα, θα αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στη συσκευή και περισσότερο στην εργασίες του γραφείου σας. Ο εκτυπωτής Laser Xerox Phaser 3260V_DNI Mono είναι ό,τι χρειάζεστε για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας.

Καλύψτε πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησής σας με τον εκτυπωτή Lexmark CS417DN laser τεχνολογίας. Παρέχει δυνατότητα δικτύωσης, εκτύπωση διπλής όψης και παράγει εκτυπώσεις με ταχύτητα 30 ασπρόμαυρων και έγχρωμων σελίδων το λεπτό.  

Ο ασπρόμαυρος δικτυακός laser εκτυπωτής Samsung Laser SL-M3825ND προσφέρει ταχύτητα εκτυπώσεων έως και 38 σελίδες ανά λεπτό. Παρέχει ακριβείς και επαγγελματικές εκτυπώσεις με πραγματική ανάλυση εκτύπωσης μέχρι και 1200 x 1200 dpi.