Οι ομορφότερες βίλλες προς πώληση στο νησί της Μυκόνου (Μέρος Α’)

Αν η Μύκονος είναι το νησί που επέλεξες για να αγοράσεις μια βίλλα… τότε συνέχισε να διαβάζεις!

Είσαι έτοιμος να προβείς σε μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που τόλμησες ποτέ. Θες να είσαι σίγουρος ότι θα επιλέξεις την καλύτερη βίλλα μεταξύ των εναλλακτικών επιλογών που έχεις.

Διαλέξαμε για σένα τις ομορφότερες βίλλες προς πώληση ώστε να επιλέξεις την δική σου!

Αν και πωλούνται πολλές βίλλες αυτήν την περίοδο, οι περισσότερες και υπερβολικά ακριβές, εμείς σου επιλέξαμε αυτές που πραγματικά αξίζουν και σε ομορφιά και σε τιμή φυσικά!

  1. Τοποθεσία: Πυργί Μυκόνου.

Η συγκεκριμένη προς πώληση βίλλα έχει 17 δωμάτια αλλά και άλλα 17 μπάνια!

Βρίσκεται κοντά στην φημισμένη παραλία Super Paradise και καταλαμβάνει έκταση 10 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων!

Περιλαμβάνει 2 σπίτια τα οποία συνδυάζουν το μοντέρνο και το κυκλαδίτικο στυλ διακόσμησης και σχεδιασμού, αντίστοιχα.

Η κομψότητα του εξωτερικού αλλά και η πολυτέλεια του εσωτερικού της βίλλας είναι αυτή που την ξεχώρισε στα μάτια μας!

Είναι πλήρως εξοπλισμένη. Είναι χτισμένη σε εξαιρετικά φωτεινή τοποθεσία. Είναι ιδανική για οικογένειες λόγω των πολλών δωματίων που περιλαμβάνει.

Άρα, εάν έχεις σκοπό να μείνεις με την πολυμελή οικογένεια σου ή να φιλοξενήσεις πολύ κόσμο σίγουρα οφείλεις να ρίξεις μια ματιά στο Πυργί της Μυκόνου και να αναζητήσεις την συγκεκριμένη βίλλα.

mycon2

Η τιμή πώλησης της βίλλας αγγίζει το ποσό των 11.700.000 ευρώ.

  1. Τοποθεσία: Χώρα της Μυκόνου

Η πώληση μιας βίλλας στη Χώρα της Μυκόνου είναι ότι καλύτερο για κάποιον που θέλει να είναι στο κέντρο. Το ιδιαίτερα, βέβαια, με την συγκεκριμένη είναι πως συνδυάζει και ιδιωτικότητα.

Διαθέτει 6 δωμάτια και 5 μπάνια.

Είναι κοντά σε όλα τα κεντρικά και γνωστά καταστήματα και μαγαζιά του νησιού με αποτέλεσμα τα πάντα να είναι προσβάσιμα με τα πόδια!

Γύρω από την βίλλα αυτή, θα σε ξετρελάνει το τοπίο. Βράχοι και θάλασσα παντού. Το ηλιοβασίλεμα θα μπορείς εύκολα να το απολαύσεις από την βεράντα της βίλλας σου!

Επίσης, στην βίλλα συμπεριλαμβάνεται και χώρος γυμναστηρίου για αυτούς που επιθυμούν να διατηρήσουν την φυσική τους κατάσταση στον προσωπικό τους χώρο.

Η τιμή της βίλλα είναι στα 7.500.00 ευρώ

  1. Τοποθεσία: Φάρος Αρμενιστή στη Μύκονο

Μια υπέροχης θέας βίλλα με 7 υπνοδωμάτια και αντίστοιχα, 7 μπάνια.

Ο χώρος είναι ιδιαίτερα μεγάλος, με αποτέλεσμα να κάνει την αγορά της βίλλας ιδανική για οικογένειες με πολλά άτομα αλλά και παρέα φίλων που επιθυμούν να επισκέπτονται ανά τακτά διαστήματα το νησί των ανέμων.

Το στυλ της διακόσμησης της συγκεκριμένης βίλλας θα μπορούσε να χαρακτηριστείς τόσο minimal όσο και νησιώτικο! Το λευκό στο χώρο, σαν χρώμα, κυριαρχεί με πινελιές γκρι και μπεζ που γαληνεύουν το χώρο και τον κάνουν ακόμα πιο φιλόξενο και θελκτικό στους επίδοξους αγοραστές.

Διαθέτει δύο πισίνες και ία τεράστια βεράντα για να μπορείς να απολαύσει πρωινό, φαγητό αλλά και το απογευματινό ή βραδινό κοκτέιλ σου.

Είναι εξαιρετική βίλλα προς αγορά διότι συνδυάζει την ηρεμία που επιζητούν οι περισσότερη από την προσωπική τους κατοικία αλλά παράλληλα το γεγονός ότι η τοποθεσία της είναι σχετικά κοντά από το κέντρο του νησιού κάνει τις επιλογές νυχτερινής διασκέδασης ακόμα πιο ποθητές.

Η τιμή της εν λόγω βίλλας δεν είναι διαθέσιμη προς το κοινό. Αν επιθυμείς να προβείς σε αγορά, ενημερώσου από τους αρμόδιους.

Άρθρο από https://mykonosestates.com