Logo

Χρώμα κιμωλίας: Ιδανικό για αναπαλαίωση και διακόσμηση ξύλινων επίπλων, τοίχων ή αντικειμένων

Το χρώμα κιμωλίας Chalk paint της Mondo Bello είναι διακοσμητικό χρώμα νερού που δημιουργεί ματ φινίρισμα και πλήθος διακοσμητικών εφέ, διχρωμίες, στυλ vintage, shabby chic. 

Ιδανικό για την αναπαλαίωση και διακόσμηση ξύλινων επίπλων, τοίχων ή αντικειμένων από διάφορα υλικά όπως ξύλο, γυαλί, σίδερο, μάρμαρο, πλαστικό, ταπετσαρία, τούβλο, τσιμέντο κτλ. Εφαρμόζεται πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια παλιά, βαμμένη με χρώμα ή βερνίκι και δεν χρειάζεται καμία προεργασία, τρίψιμο ή αστάρι. 

Στεγνώνει γρήγορα, έχει πολύ μεγάλη καλυπτικότητα και διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις. 

Δεν είναι απαραίτητη η προστασία της επιφάνειας με κερί ή βερνίκι.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ανακινήστε καλά πριν την χρήση.

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και απαλλαγµένες από ξένα σώµατα και ουσίες και να λειαίνονται µε κατάλληλο γυαλόχαρτο. Το Χρώµα κιµωλίας Chalk paint εφαρµόζεται απευθείας στην επιφάνεια σε 1 ή 2 στρώσεις ανάλογα µε το επιθυµητό αποτέλεσµα. ∆εν απαιτείται τρίψιµο ή αστάρωµα της επιφάνειας.

Για διχρωµία: Μπορείτε να εφαρµόσετε δύο στρώσεις διαφορετικού χρώµατος. Αφού στεγνώσει καλά η επιφάνεια, µε ένα γυαλόχαρτο τρίψτε τοπικά το τελικό χρώµα στα σηµεία που επιθυµείτε ώστε να αρχίσει να φαίνεται η προηγούµενη απόχρωση και να αποκτήσει η επιφάνεια µια εντυπωσιακή vintage ή shabby chic όψη. Εφαρµόστε µε κερί Mondo bello ή βερνίκι νερού TETRAWOOD της TETRALUX για διαφορετικό πεπαλαιωµένο αποτέλεσµα και extra προστασία. 

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΥΓΚΑ
28ης Οκτωβρίου 141 (Σιδηρ. Γραμμές)
Αλεξάνδρεια
Τηλ. 2333027900
www.pliroforiodotis.gr/kougka

 

 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb