Γνωρίστε τις πρωτοποριακές τέντες και πέργκολες από την εταιρεία Gournopanos

Απολαύστε υπέροχες στιγμές με φίλους στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας, με τα καλύτερα συστήματα σκίασης που υπάρχουν στην αγορά.

Αν είναι κάτι που κάνει την εταιρεία Gournopanos να ξεχωρίζει είναι οι απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει στους πελάτες του στον τομέα σκίαση.

Αναρίθμητες επιλογές από πέργκολες, τέντες κασετίνες και ανθεκτικούς σκελετούς στήριξης.

Αρχίζουμε με μελέτη χώρου

Οι ειδικοί τεχνίτες έρχονται στον χώρο σας για να τον ελέγξουν και να σας προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης. Τέντες με ανθεκτικά τεντόπανα για την βεράντα, πέργκολες για τον κήπο και πολλές ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Όπου κι αν χρειάζεται να τοποθετήσετε το σύστημα σκίασης, θα λάβετε ειδικές οδηγίες για το ποιος είναι ο κατάλληλος χώρος και ποιος τύπος σκίασης ταιριάζει απόλυτα με το ύφος του χώρου.

Επιλέξτε το σωστό σύστημα

Ξύλινες τέντες διαχρονικές και κλασικής αισθητικής κατασκευασμένες ώστε να αντέχουν στην φθορά του χρόνου.

direlo2

Δοκιμάστε την βιοκλιματική πέργκολα αλουμινίου! Οι πέργκολες Dirello είναι μία από τις πολλές πέργκολες στέρεας μορφής με ρυθμιζόμενα πτερύγια αλουμινίου που μειώνουν την ένταση του φωτός και προστατεύουν επαρκώς από την ηλιακή ακτινοβολία. Σε περίπτωση βροχής και ακραίων καιρικών συνθηκών, συγκρατεί το νερό και το περνάει από ειδική υδρορροή.

Από τέντες θα βρείτε τις κλασικές κασετίνες, τέντες με βραχίονες, κάθετες τέντες και πολλές άλλες επιλογές.

Δίπλα σας και μετά την τοποθέτηση

Σε κάθε σύστημα τεντών έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε οποιονδήποτε μηχανισμό. Είμαστε δίπλα σας και μετά την πώληση!

Πλεονεκτήματα εταιρείας

  • Σύγχρονο design

  • Κατασκευή από κορυφαίας ποιότητας υλικά

  • Χαμηλές τιμές στα περισσότερα συστήματα

  • Μελέτη χώρου και ολοκληρωμένη πρόταση σκίασης

Στην μεγάλη ποικιλία Gournopanos θα βρείτε και σκίαση εσωτερική οικιακών και επαγγελματικών χώρων, καθώς και έπιπλα κήπου για να μπορείτε να συνδυάσετε το design με την ποιότητα και την εργονομία.