To online pet shop Pets & Friends συμβουλεύει - Πότε & πώς να ταΐζετε τον σκύλο σας

Η συγκατοίκηση με τον πιστό σας φίλο είναι κάτι μοναδικό που σας προσφέρει πολλές ωραίες στιγμές. Όμως έχει και πολλές υποχρεώσεις, γι’ αυτό το online pet shop Pets & Friends σας προσφέρει μερικές συμβουλές που βασίζονται στην διατροφή του και κατ’ επέκταση στην υγεία του.

Που να τρώει

Βάλτε τον σκύλο σας να τρώει σε ένα ήσυχο μέρος, μακριά από τη κουζίνα και τη βαβούρα. Σερβίρετε πάντα την τροφή του σκύλου σε καθαρό μπολ για να αποφύγετε κάθε κίνδυνο μόλυνσης.

Για τα τετράποδα που τρώνε υπερβολικά γρήγορα υπάρχουν ειδικά σκεύη τα anti-gulp, προκειμένου να καταπολεμήσουν τη λαιμαργία τους. Σε περίπτωση που έχετε πάνω από έναν σκύλο, καλό είναι να τους ταΐζετε ξεχωριστά.

Αποθήκευση τροφής και σερβίρισμα

Καλό είναι οι σκυλοτροφές να είναι όλες σε θερμοκρασία δωματίου. Έτσι θα μυρίζουν καλύτερα. Αν τις έχετε στο ψυγείο καλό είναι να τις βγάζετε 1 ώρα πριν, αν τις ζεσταίνετε δεν πρέπει ποτέ να καίνε.

Η ξηρά τροφή για την ακρίβεια πρέπει να μένει σε ειδικό δοχείο και να κλείνει καλά, για να μην μπαγιατέψει, ενώ παράλληλα να κρατάει τα αρώματά της.

Πόσο πρέπει να ταΐζω τον σκύλο;

Η ποσότητα εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τη φυλή και τον τρόπο ζωής του σκύλου, καθώς και τη σωματική του κατάσταση. Κάθε σκυλίσιος οργανισμός είναι διαφορετικός!

Το ιδανικό βάρος το καταλαβαίνουμε όταν τα πλευρά του δεν καλύπτονται από στρώμα πάχους. Δηλαδή όταν περπατάει δεν πρέπει να υπάρχουν πτυχές.

Τo online pet shop Pets & Friends σας προτείνει 2 σκυλοτροφές για κουτάβια που αναμένεται να φτάσουν τα 25 κιλά και για μεσαίο μέγεθος.

Η ACANA PUPPY LARGE υποστηρίζει τις αρθρώσεις και βοηθάει τα κουτάβια να έχουν γερά οστά και να μεγαλώνουν με αργούς ρυθμούς και σωστά. Από κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής, χωρίς σύνθετους υδατάνθρακες και σιτηρά.

Η BELCANDO JUNIOR LAMP & RICE είναι μία ολιστική ξηρά τροφή, χωρίς λακτόζη, που ενισχύει τις άμυνες του οργανισμού, προωθώντας τη φυσική πέψη του οργανισμού.

Αγοράστε όλα όσα χρειάζεστε για τον σκυλάκο σας από το pets shop, με παράδοση αυθημερόν και χαμηλές τιμές! Ξεκινήστε τις αγορές σας για κάθε κατοικίδιο, σκύλο, γάτα, πτηνά, ψάρια, τρωκτικά.